Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

3 blinking led la tv Philips 37PFL9604H/12

sorinel_pustiu09

Postări Recomandate

Va salut dragi depanatori!

am intrat recent in posesia acestui Tv. este un model destul de performat dupa cate am vazut.

Problema lui este cea descrisa in titlu. masurat tensiunile de pe placa si toate sunt ok.

are cineva idee de la ce este?

Dau vina pe mainboard, insa nu stiu ce anume exact. 

Rog sa ma ajutati, pacat de tv, se merita sa il repar.

Multumesc in avans!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinel_pustiu09

4

• Toni Marginean

3

• leoncris

1

• vasi47

1

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Salut! Am avut aceeasi problema si am schimbat mainboard-ul (am adus din Germania 2 aparate identice dar cu defecte diferite asa ca am putut localiza rapid de unde vine baiul)!

Link spre comentariu

Salut! Am avut aceeasi problema si am schimbat mainboard-ul (am adus din Germania 2 aparate identice dar cu defecte diferite asa ca am putut localiza rapid de unde vine baiul)!

Salut. Eu momentan tot in Germania sunt. si am cautat si eu sa schimb mainboardul. imi poti spune oare unde as putea gasi unul?

pe ebay nu sunt inca. alte sfaturi?

Link spre comentariu
Toni Marginean

Salut. Eu momentan tot in Germania sunt. si am cautat si eu sa schimb mainboardul. imi poti spune oare unde as putea gasi unul?

pe ebay nu sunt inca. alte sfaturi?

Depinde unde sunteti in Germania! Putem discuta pe MP.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Problema descrisa in titlu...adica clipeste ledul de 3 ori?Mai frate,cand se poate,rupeti-o pe romaneste ca e mai bine

I-am spus colegului pe MP cum am facut eu rost de mainboard - de reparat nu am putut sa repar modulul fiindca imi intrase 12V pe bara de 5V.

Link spre comentariu

Problema descrisa in titlu...adica clipeste ledul de 3 ori?Mai frate,cand se poate,rupeti-o pe romaneste ca e mai bine

Aveti o parere referitoare la modalitatea de reparare? daca nu, restul tineti-le acasa. Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări