sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Va salut dragi depanatori! am intrat recent in posesia acestui Tv. este un model destul de performat dupa cate am vazut. Problema lui este cea descrisa in titlu. masurat tensiunile de pe placa si toate sunt ok. are cineva idee de la ce este? Dau vina pe mainboard, insa nu stiu ce anume exact. Rog sa ma ajutati, pacat de tv, se merita sa il repar. Multumesc in avans! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Salut! Am avut aceeasi problema si am schimbat mainboard-ul (am adus din Germania 2 aparate identice dar cu defecte diferite asa ca am putut localiza rapid de unde vine baiul)! Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Salut! Am avut aceeasi problema si am schimbat mainboard-ul (am adus din Germania 2 aparate identice dar cu defecte diferite asa ca am putut localiza rapid de unde vine baiul)! Salut. Eu momentan tot in Germania sunt. si am cautat si eu sa schimb mainboardul. imi poti spune oare unde as putea gasi unul? pe ebay nu sunt inca. alte sfaturi? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Sasiu Q549.2E LA . Gasesti aici ... amanunte : http://elektrotanya.com/philips_q549.2e_la_chassis_lcd.pdf/download.html Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Salut. Eu momentan tot in Germania sunt. si am cautat si eu sa schimb mainboardul. imi poti spune oare unde as putea gasi unul? pe ebay nu sunt inca. alte sfaturi? Depinde unde sunteti in Germania! Putem discuta pe MP. Link spre comentariu
vasi47 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Problema descrisa in titlu...adica clipeste ledul de 3 ori?Mai frate,cand se poate,rupeti-o pe romaneste ca e mai bine Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Problema descrisa in titlu...adica clipeste ledul de 3 ori?Mai frate,cand se poate,rupeti-o pe romaneste ca e mai bine I-am spus colegului pe MP cum am facut eu rost de mainboard - de reparat nu am putut sa repar modulul fiindca imi intrase 12V pe bara de 5V. Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Problema descrisa in titlu...adica clipeste ledul de 3 ori?Mai frate,cand se poate,rupeti-o pe romaneste ca e mai bine Aveti o parere referitoare la modalitatea de reparare? daca nu, restul tineti-le acasa. Multumesc! Link spre comentariu
sorinel_pustiu09 Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Alte sfaturi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum