Vizitator razvan2005umbro Postat Decembrie 30, 2006 Partajează Postat Decembrie 30, 2006 buna ziua! am si eu o problema cu o multi-functionala LEXMARK X215cand se incalzeste cum face orice multi-functionala pe display imi da o eroare ceva de genu [open heat error] si daca ii dau sa copieze sau sa faca ceva ... imi spune [function impossible] [open heat error]=inteleg ca trapa de la scaner este deschisa, asa inteleg eu, si sa fiu sincer luminita de la scaner sta permanent aprinsa pe durata aprinderi de la butonu de power din spate..sper sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema,va multumesc anticipat!! Link spre comentariu
Vizitator c_marius Postat Decembrie 31, 2006 Partajează Postat Decembrie 31, 2006 OPEN HEAT ERROR se refera la capacul de la cuptorul de coacere a toner`ului...sau la rola FUSER care nu se incalzeste suficient de mult in primele 2-5 sec.Lampa de la modele astea de echipamente sta tot timpul aprinsa...asa e normal.Verifica daca, capacul din spatele echipamentului nu este deschis sau sa stea inchis dar senzorul de capac sa fie defect.....cel mai bine te duci la un service autorizat pentru imprimante.....daca e doar senzorul defect nu ar trebui sa coste mai mult de 20 ron cu tot cu manopera...Daca erai din Piatra Neamt te puteam ajuta eu... :partyman: Verifica ce ti`am spus mai sus si anunta-ma daca ai progresat. Link spre comentariu
Vizitator razvan2005umbro Postat Ianuarie 1, 2007 Partajează Postat Ianuarie 1, 2007 ok tnx, asa o sa fac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum