Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV HYUNDAI MODEL HRH 2105S SASIU PH03-080422 28-A00016-1311 defect

topital

Postări Recomandate

....daca ai un la78040 nou, il poti pune fara probleme...mare atentie la inlocuire , poti distruge cablajul...restul pieselor inlocuite, cred ca sunt ok?succes!

Link spre comentariu

....daca ai un la78040 nou, il poti pune fara probleme...mare atentie la inlocuire , poti distruge cablajul...restul pieselor inlocuite, cred ca sunt ok?succes!

TDA8170 l am  schimbat  cu  LA78040B ( pentru ca de asta am gasit la magazin ) si imaginea este perfect normala .Am schimbat condi in sursa cel de 47micro/50v si 10micro/50v am montat optocuplorul la loc, am desfacut  sursa ups001 din montaj si am cuplat sursa lui normala.Acum si  +B  a revenit la normal 110v,si celelalte tensiuni 25,6 v ; 12v ; 14,5v ; 180v ;5 v ; +  si -  12,5v respectiv 13v sunt normale

Cu sursa ups001  nu puteam sa reglez   +B la 110v pentru ca se mareau celelalte.Acum totul perfect in afara de corectie e-w cateodata imaginea tinde sa faca  paranteza inchisa ( foma de butoi pus vertical) .Am reglat din cei doi semireglabili si am obtinut o pozitie medie ceva mai mult  spre o paranteza  deschisa pentru ca sa incadrez si sigla TVR2 ,Am schimbat preventiv si cond de filtraj de pe bara de 26v.

Multumesc tuturor pentru sugestii si sfaturi!

Link spre comentariu

Se poate bobina manual dar cu atenție si răbdare.

Incercasem sa l repar dar era cu tole in forma de E si intepenite ,le am departat usor intre ele cu bisturiul apoi cand am vrut sa scot macar una dintre ele tragand cu sficul de ea s a rupt carcasa de plastic ce avea si terminalele de la infasurarea subtire . TR. DRIVER pe care l am avut pentru inlocuire  si se potriveste -ca sa zic asa ,este de pe un sasiu  SHIXUN-36B  PCB 20050513 iar pe tr.driver scrie ; YDD-UU105  YUAN DONGDA  si merge pus fara modificari  la televizor  HYUNDAI MODEL HRH 2105S SASIU PH03-080422 28-A00016-1311

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări