Vizitator C-NyK Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Salutare, daca cineva vrea sa si dea cu parerea As dori sa achizitionez un system audio pe care sa l folosesc impreuna cu prietenii , la karaoke, din ceea ce am cautat pe net am gasit ceva de la Skytech si anume http://www.skytec.ro/boxa-activa-mobila-15-2-vhf-spj-pa915.html sper sa nu se considere reclama sau ceva de genu Ideea e simpla, va rog pareri sincere si concrete Multumesc si numai bine Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Vezi ca asta merge doar pe acumulator de 12V, daca vrei sa-l folosesti pe masina e bun, daca nu cauta ceva alimentat la 220V. Sunt pline magazinele de chinezarii in acest sens la 400 - 500 lei cu microfon cu tot. Link spre comentariu
dyrty Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Daca te uitai la poza cu tot spatele vedeai ca merge la 220v. Alimentarea de pe acumulator este optionala. Pentru petreceri acasa este foarte bun dar repet doar acasa. Nu este ceva profesional dar te vei descurca cu acest sistem. Link spre comentariu
Vizitator C-NyK Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 salutare imi doresc un system pe care pot sa l scot si undeva la o petrecere in aer liber si pe care sa l folosesc si in casa e doar pt uz personal Link spre comentariu
Binu Postat Noiembrie 30, 2014 Partajează Postat Noiembrie 30, 2014 In cazul asta ai nevoie de un amplificator+mixer+doua boxe. Si bineinteles un microfon, daca esti un fan karaoke. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum