Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Westwood cu sasiu 11AK 30

Vizitator Dan Eugen

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

5

• surubarila

5

• dan cod

2

• ionel sm

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Dan Eugen

Astazi am fost plecat cu alte treburi; maine revin cu tv-ul asta; trafo pe care l-am pus e HR 7950; condul rec original este 11nf/ 2000v; o sa revin; acum va multumesc mult pt pareri si informatii, o sa mai am nevoie!

Link spre comentariu

ati pus traf hr7950 dar ce scria pe cel care era in tv?

conteaza mult ce traf si cond de recuperare era si ce ati montat in loc.

daca nu respectati valoarea condului de recuperare si tipul trafului nu o sa-l reparati ci o sa dati si de alte defecte provocate.

Editat de bobo
Link spre comentariu
Vizitator Dan Eugen

Este un BSC 250 sau 251, maine va spun mai sigur; multumesc!

Am uitat sa specific ceva: inainte sa schimb trafo aveam si imaginea stransa pe H mai mult in dreapta, tensiunile pe alim fiind bune

Link spre comentariu

aia era din cauza tranzistorului stift dar daca nu se incingea prea tare se putea modifica o rezistenta.

montati inapoi trafo original si condul de recuperare original si apoi montati un tranz bun.

cu trafo si condul montat de dvs mai rau l-ati dereglat.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Este un BSC 250 sau 251, maine va spun mai sigur; multumesc!

Am uitat sa specific ceva: inainte sa schimb trafo aveam si imaginea stransa pe H mai mult in dreapta, tensiunile pe alim fiind bune

Sper sa nu se supere d-l Cata,acest raspuns il asteptam.D-l BOBO a stiut inaintea mea,experience rules.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Nu ma supar dl surubaila dar dumneavoastra l-ati intrebat daca a schimbat trafo linii si tot dumneavoastra ati raspuns imediat "incearca un 2sc5388". Repet, nu are nicio legatura finalul linii cu marirea pe orizontala a imaginii.

Editat de cata82
Link spre comentariu

Nu ma supar dl surubaila dar dumneavoastra l-ati intrebat daca a schimbat trafo linii si tot dumneavoastra ati raspuns imediat "incearca un 2sc5388". Repet, nu are nicio legatura finalul linii cu marirea pe orizontala a imaginii.

pai nare legatura finalul linii numai dacai stift se mareste de tot si face pocc   :nerv

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări