dan cod Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 La AK30 nu se poate regla din service dimensiunea H.Asta e clar 100%. Link spre comentariu
Vizitator Dan Eugen Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Astazi am fost plecat cu alte treburi; maine revin cu tv-ul asta; trafo pe care l-am pus e HR 7950; condul rec original este 11nf/ 2000v; o sa revin; acum va multumesc mult pt pareri si informatii, o sa mai am nevoie! Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) ati pus traf hr7950 dar ce scria pe cel care era in tv? conteaza mult ce traf si cond de recuperare era si ce ati montat in loc. daca nu respectati valoarea condului de recuperare si tipul trafului nu o sa-l reparati ci o sa dati si de alte defecte provocate. Editat Noiembrie 26, 2014 de bobo Link spre comentariu
Vizitator Dan Eugen Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Este un BSC 250 sau 251, maine va spun mai sigur; multumesc! Am uitat sa specific ceva: inainte sa schimb trafo aveam si imaginea stransa pe H mai mult in dreapta, tensiunile pe alim fiind bune Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) aia era din cauza tranzistorului stift dar daca nu se incingea prea tare se putea modifica o rezistenta. montati inapoi trafo original si condul de recuperare original si apoi montati un tranz bun. cu trafo si condul montat de dvs mai rau l-ati dereglat. Editat Noiembrie 26, 2014 de bobo Link spre comentariu
surubarila Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Este un BSC 250 sau 251, maine va spun mai sigur; multumesc! Am uitat sa specific ceva: inainte sa schimb trafo aveam si imaginea stransa pe H mai mult in dreapta, tensiunile pe alim fiind bune Sper sa nu se supere d-l Cata,acest raspuns il asteptam.D-l BOBO a stiut inaintea mea,experience rules. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Nu ma supar dl surubaila dar dumneavoastra l-ati intrebat daca a schimbat trafo linii si tot dumneavoastra ati raspuns imediat "incearca un 2sc5388". Repet, nu are nicio legatura finalul linii cu marirea pe orizontala a imaginii. Editat Noiembrie 26, 2014 de cata82 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Nu ma supar dl surubaila dar dumneavoastra l-ati intrebat daca a schimbat trafo linii si tot dumneavoastra ati raspuns imediat "incearca un 2sc5388". Repet, nu are nicio legatura finalul linii cu marirea pe orizontala a imaginii. pai nare legatura finalul linii numai dacai stift se mareste de tot si face pocc Editat Noiembrie 26, 2014 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Daca e stift poate face multe ciudățenii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum