Darky Taw Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Salut.Am nevoie de o recomandare.Vreau sa achizitionez un sistem audio care sa aiba boxele wireless.Am gasit ceva pe net dar sunt de putere mica.As vrea ceva care sa fie undeva la puterea unui Z5500.Sistemul este numai pentru muzica si bugetul maxim este undeva la 5000 de lei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Audio Pro Living LV3 Link spre comentariu
Darky Taw Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Audio Pro Living LV3 Astea sunt foarte tari dar sunt 2000$ doar boxele fata.Si nu stiu daca spre exemplu as cumpara doar boxele fata mai am nevoie de altceva ca sa pot asculta muzica pe ele? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Nu, sunt 5999 ron/perechea. Iti trimit mp cu site-ul? Link spre comentariu
Darky Taw Postat Noiembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Nu, sunt 5999 ron/perechea. Iti trimit mp cu site-ul? Pai da perechea alea din fata ca am vazut pe site la ei ca de fapt e sistem 5.1 si poti restul sa il achizitionezi separat.Cred ca o sa raman la astea daca nu mai gasesc alte recomandari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum