Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutati-ma va rog

Vizitator adrianadrian

Postări Recomandate

Vizitator adrianadrian

Buna Ziua in primul rand imi pare rau daca postez unde nu trebuie acest topic si rog frumos un moderator sa il mute unde trebuie.

am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati va rog frumos

am un amplifcatori pionner sx-302 am toate 4 iesirile functionale si pe canalul a folosesc 2 difuzoare alien an-0812 parca de 8 ohmi un difuzor

si as vrea sa leg si un difuzor bm(boschmann ) 1206 are 2 bobine de 4 ohmi.intrebarea mea este urmatoarea statia scoate 4-8 ohmi.daca as folosi pe canalul a difuzoare de 8 ohmi ? si pe canalul b difuzoru de bass pe 2x4 ohmi  ce ar putea pati statia ? am difuzoru si il tin pe post de bibelou si daca nu am gasit sa il vand  as vrea sa il folosesc eu in casa pe pos t de subwoofer.va rog ajutati-ma ce poate pati statia ? 

cele cu leduri sunt 8ohmi  si cel cu membrana mare este de 2x4 ohmi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• fritz_vali

1

Top autori în acest subiect

Pai statia respectiva functioneaza cu sarcini de la 8 la 16 ohmi.  Ai spus ca sub-ul e de 2ori4 ohmi(Adica 8 ohmi) ; legi in serie bobinele(atentie: sa masori inainte sa   conectezi la statie). Se pare ca nimeni nu tia raspuns. :) 

Link spre comentariu

1. Faci o mare confuzie, nu există ''canalul A'' sau ''canalul B'' ci sistemul A şi B, acestea fiind doar borne legate individual (A ori B) sau în paralel (A+B) la ieşirile celor două canale stîng şi drept.2. A doua confuzie: ampliful nu scoate 4...8 Ohmi ci suportă sarcini de 4...8 Ohmi.3. Dacă ai cîte o boxă de 8 Ohmi pe sistemul A şi mai legi şi cîte o bobină de 4 Ohmi din acel difuzor, pe sistemul B, la conectarea lor împreună vei obţine o sarcină teoretică de 2,66666666... Ohmi. Nu cred că vrei asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări