Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17MB95S-1 probleme - rezultat decedata

gabiz_ro

Postări Recomandate

1 oră în urmă, stefanpecsi a spus:

Ok,am sa incerc si revin miine.Modelul corect de tv:LED -32665 FHD, NEO tv,gresisem. ..La LED am scris LEF. ..scuze,seara buna tuturor!

Nu e complicat sa copii acele fisiere dureaza  2 min

Link spre comentariu
1 hour ago, stefanpecsi said:

Da,asa era dupa ce am dat pe respectivul chip,a si luat-o din prima tv-ul. Multumesc frumos de idee!

Chiar daca nu mai vrei sa cumperi integratul ca sa rezolvi tv-ul, salveaza si tu fisierele din tv, ca sa poti ajuta si tu multi colegi la randul tau...si asa ca un aspect minor, ce ti-am spus nu era o idee, e timp pierdut si practica pina am aflat.....

https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Dar ce sa mai salvez domnu Costica,ca softul din flash l-am luat de la rusi si primisem una si de aici pe forum,dar asta primit aici nu l-am salvat.Nandul deocamdata nu am cu ce sa-l citesc. ...

Adica vroiam sa zic ca asta primit aici pe forum ,nu l-am incercat...

Link spre comentariu
1 hour ago, stefanpecsi said:

Dar ce sa mai salvez domnu Costica,ca softul din flash l-am luat de la rusi si primisem una si de aici pe forum,dar asta primit aici nu l-am salvat.Nandul deocamdata nu am cu ce sa-l citesc. ...

Stai linistit colegu' ca nu e nici-o problema, am crezut ca esti de meserie....am pus si eu si alt coleg link catre topicul unde eu expic foarte clar cum se salveaza fisierele din tv-urile Vestel..dar de geaba daca nu esti in bransa.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 20 ore, stefanpecsi a spus:

Era de salvat prin USB colegu profilele ,data viitoare cand iti mai intra un tv placa si panelul asta era mai usor sa il rezolvi,apoi are un display mai rar si era de folos la multi.Poate totusi gasesti 2 minute sa faci operatiunea asta.Multumim

Link spre comentariu

Bine ,asa am sa fac altadata,si am sa citesc mai atentsi topicul deschis pentru aceste lucruri cu 17MB....Am dat-o din pacate inapoi, tv-ul sa mearga sa-i repare cineva,ca cipul acela e cu radiator,si trebuie plita dedesubt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări