iuliantv Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) salutare,tv lg cu chassis CW62B a venit cu tub mort ,lipsa totala verde,chiar si pus direct la masa debia apareau urme de verde,la generat nu a iesit,asa ca am schimbat tubul,totul ok pana la dimensiunea verticala,pe care am dat-o la zero din service menu dar tot marita e,sa pun bobina de pe tubul obosit nu cred ca este posibil fiind firme diferite nu cred ca voi ajunge la o convergenta corecta,dar e de luat in seama ,ce rezistenta din baleaj vertical ar trebui tatonata pentru a ajusta bv,? m-am legat de cateva dar fara rezultat,va multumesc Editat Noiembrie 24, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
cristronic Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Ai doua rezistente in paralel,R311 si R315,scoate una din ele. Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 salutare,tv lg cu chassis CW62B a venit cu tub mort ,lipsa totala verde,chiar si pus direct la masa debia apareau urme de verde,la generat nu a iesit,asa ca am schimbat tubul,totul ok pana la dimensiunea verticala,pe care am dat-o la zero din service menu dar tot marita e,sa pun bobina de pe tubul obosit nu cred ca este posibil fiind firme diferite nu cred ca voi ajunge la o convergenta corecta,dar e de luat in seama ,ce rezistenta din baleaj vertical ar trebui tatonata pentru a ajusta bv,? m-am legat de cateva dar fara rezultat,va multumesc am gasit r331 r332 Ai doua rezistente in paralel,R311 si R315,scoate una din ele ok va multumesc,am gasit r331 r332,(care ciudat sant notate si cu r315 r311) pesemene pot fi pe alte tuburi alte valori Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum