maxente Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) Ce parere aveti de aceasta placa de sunet Xonar U7 ? Am vazut ca are aceleasi DAC-uri ca Xonar DX pe care o am deja in unitatea centrala Xonar U7 as vrea sa o iau pentru laptop, exclusiv pentru muzica, nu ma intereseaza decat doua canale, pare si mai practica mai ales ca are encoderul de volum pe ea Puteti sa imi recomandati si altceva mai bun http://www.asus.com/Sound_Cards/Xonar_U7/ Editat Noiembrie 24, 2014 de maxente Link spre comentariu
core Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 eu am asa ceva, insa momentan e defecta, si nu prea am ce face cu ea pentru ca am luat-o SH. ca sunet, se aude bine, insa nu puteam folosi sonorul din rotita, e adevarat pe Windows XP, posibil sa mearga pe sisteme mai noi. am folosit-o cam doua luni si apoi nu o mai recunostea sistemul de operare, nu am mai putut comunica cu placa, apare unknown device, fara id-uri. Fizic se aprind ledurile, comuta inputul, nu pare defecta, insa fara conexiune SBUSB, nu stiu cum as putea-o folosi. are un sunet curat, fara zgomot, le-am folosit cu grado sr60 si au facut o pereche buna. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Mi-am comandat si eu o asemenea placa de sunet pentru laptop, am gasit-o la pret redus de noua. Luni cred ca trebuie sa o primesc si revin cu detalii dupa ce o bibilesc putin. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Am primit placa, se aude superb, bass-ul si inaltele se aud foarte clar si detaliat (probata pe muzica flac). Si eu o folosesc tot la laltop pentru muzica, fata de Asus Xonar DG pe care o am in desktop, sunetul as putea zice ca este cu 50% mai clar/detaliat. Nu-mi pare rau de achizitie, mai ales ca am luat-o la un pret bun. Nu mai vorbesc de casti cum se aude, chiar daca sunt cumparate din Lidl, nici nu-ti vine sa crezi ca castile alea ar putea suna asa bine. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2014 @turcu_dan folositi ceva corectii de ton sau lasati muzica sa curga normal ? Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Da, folosesc corectii si din winamp si din setarile placii, doar asa ma pot bucura de un sunet cum e pe placul meu, la un volum mic 3 pana in 10W, pe combinatia Sony STR-DH500 + SSF-6000 care nu prea fac parte din gama HI-FI. Daca nu folosesc corectii pe aceste boxe, nu au un sunet detaliat, suna ca un oarecare microsistem PHILIPS MCM2300/12 spre ex. Probabil ca voi, cei care nu folositi corectii, aveti amplificatoare/boxe care sunt capabile sa redea sunetul detaliat si fara corectii. Pe mine nu ma intereseaza decat un sunet detaliat cu bass curat si inalte clare la un volm relativ mic, insa boxele astea fac invers fara corectii, - merg doar tare, sunt bune de bubuiala/manelisme. @maxente, sunt curios ce sistem audio folositi de nu aveti nevoie de corectii...... Toate cele bune si sarbatori fericite!!!! Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Momentan merg pe un amplificator facute de mine pe baza driverului LM49810 alimentat dintr-o sursa SMPS facuta tot de mine, e vorba de aplificatorul asta http://www.elforum.info/topic/79238-amplificator-cu-driver-lme49810-alimentat-din-smps/ Boxele sunt Cerwin Vega http://postimg.org/image/9ysvl4e73/ cica n-ar fi cine stie ce boxe conform unora de pe la sectiunea Boxe Fara nici un fel de corectii din placa xonar dx am niste detalii la inalte, ceva de vis, vocea foarte vie, deloc suparatoare, basul la fel bine conturat si destul de puternic Culmea e ca si la volum mic se aude foarte bine, n-am nevoie sa mai accentuez nimic nici macar basul care in mod normal ar mai trebui ceva ridicat Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Ma tenteaza si pe mine placa de sunet care face obiectul acestui topic dar citind specificatiile tehnice de pe pagina de producator nu pot sa nu ma intreb, sunt oare acele performante pretinse, si realiste? Poate sunt ignorant si-mi cer scuze pentru asta dar eu intotdeauna am mers pe ideea ca o placa de sunet pe USB este limitata de insasi tipul conexiunii, adica USB-ul, gresesc? Link spre comentariu
turcu_dan Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Nu stiu daca usb-ul ar limita performantele, ce este sigur ca placa este peste ce aveam in PC, un Asus Xonar DG. Avantajul......, pot sa folosesc aceasta placa si sa ma bucur de performantele ei si pe un laptop, care este echipat cu o placa standard. Probabil ca este solutia ideala pentru auditii la un nivel de calitate peste ceea ce ofera o placa standard care echipeaza un laptop. Alte produse de genul, mai scumpe si mai sofisticate, nu am avut ocazia sa ascult, deci pentru mine deocamdata este cea mai buna. Din teste reiese ca este peste Xonar DX ( http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/66186-asus-xonar-u7-7-1-usb-sound-card-review-5.html ) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum