eduard07 Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Salutare ,am urmatoarea problema,poate a mai intalnit cineva: Aceasta unitate audio ramane blocata pe logo welcome,tin sa metionez ca se aude in difuzoare daca pun un cd,stiti cumva cum as pute sa o resetez sau alta solutie?Va multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Are ceva memoria pe acolo prin ea?Cum s-a intamplat defectul? Link spre comentariu
eduard07 Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 eu asa l-am primit de la cineva,asa a luat masina cred,daca ajuta cu ceva il pot desface sa vad ce memorie gasesc,daca ai ceva idee de rezolvare .L-am dsfacut o data am repozitionat mufele,am fixat pamblica intre partea frontal si placa ,dar nimik rezultate Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Si cu firul de "parking brake" ce ai facut?Fara modificare, nu functioneaza in afara masinii! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Fara firul ala da alt mesaj si pe radio ar trebui sa meargă. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Fără firul de la frana de mana functioneaza dar fără imagine.trebuie legat la masa si este un fir albastru la Sony. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 La multe este maro. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Corect. Editat Noiembrie 25, 2014 de bobo Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 (editat) Vad ca pe carcasa,scrie parking swich verde/alb!La unele aparate mai noi,este nevoie de dublu impuls in cazul asta,se monteaza ca in imaginea alaturata.O alta problema,de exemplu la Seat,are un cod antifurt asa ca nu functioneaza pe alta masina.In cazul asta trebuie deblocat. Editat Noiembrie 25, 2014 de JBC Link spre comentariu
JBC Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 .O alta problema,de exemplu la Seat,are un cod antifurt asa ca nu functioneaza pe alta masina.In cazul asta trebuie deblocat.Pentru asta iti trebuie un quadlok adapter pentru masina pe care vrei sa-l montezi.Urmareste videoclipul si vei intelege perfect.http://youtu.be/xAXRZYtkAUo Link spre comentariu
eduard07 Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Am sa incerc sa conectez, si firul de frana de mana ,cu toate ca nu cred ca asta e problema. Pictigramele de meniu trebuie sa apara si fara acel fir de la frana de mana, sau pe radio sa afiseze frecventza. Dvd auto au facut din constructie aceasta protectie cu frana de mana ca sa nu poata fi rulate clipuri video decat cand e masina parcata, frana de mana trasa. Dar o sa incerc sa vad ce se intampla daca il leg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum