Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JBL Control La

Vizitator Marius-Valerius

Postări Recomandate

Va salut,

Am achizitionat aceste boxe, se aud foarte bine in raportul dimensiuni si nu mai zic pret, dar nu inteleg ce rol are bobina atasata de spatele lor. Nu am gasit foarte multe despre ele pe net. JBL Control La. Pe unele forumuri se spune ca sun identice cu JBL Control One.

Pot scoate acea bobina? Nu stiu daca e de fabrica sau este atasata de cineva.

Va multumesc!

post-232594-0-61193500-1416805970_thumb.jpg

post-232594-0-37637300-1416805984_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adamath_2006

2

• bucegi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De fabrica cu siguranta nu e. E o adaptare...

Ala saracu nu e o bobina... e un trafo... http://www.ricardo.ch/kaufen/buero-und-gewerbe/industriebedarf-und-elektronik/elektronik-und-elektrotechnik/trafo-huber-260vac-230vac-4-4a/v/an737150854/ care nu stiu ce cauta acolo si probabil nici el nu stie ce cauta acolo. :)

Plus de faptul ca nu are ce cauta acolo, mai e ciudat si modul in care e legat, la tine pe unde intra semnal pe acolo iese ?!?!

Scoate-l pana nu faci vreo bucurie la boxe, si pe urma raman mute.

Scoate mizeria aia de pe boxe si iti mai dau un sfat incearca sa scoti masca frontala si sa desfaci din suruburi diful de bass. Usor, cu atentie. Asta pentru ca sa vezi daca mai ai sau nu filtrarea in boxa. Ca stii cum e... o surpriza neplacuta nu vine niciodata singura...

Multa bafta sa gasesti filtrul cu protectie pe bec la interior.

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu

Va multumesc pentru sfat. Pe langa o pereche de boxe am si doua trafuri , nu-i rau. Dar, ce vreau sa va asigur, este ca lucratura este "nemteasca" . Am vazut boxele cand erau descarcate din tirul abia sosit din Germania :)

Link spre comentariu

Exact cum precizeaza bucegi. Probabil au fost 4-5 perechi folosite la o sonorizare si le-au legat asa din cauza statiei.

Ele in mod normal au 8 ohmi si cam 50w deci ar trebui sa iti mearga fara nicio adaptare pe o amplificare de 8-16 ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări