NICA Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 va salut,cateodata mai vin telecomenzi auto la reparat (inchidere centralizata,alarma) iar omul nu aduce si masina pentru proba. aceste telecomenzi emit semnal radio de scurta durata iar frecventmetrul meu nu reuseste sa capteze acel semnal asa de scurt cu toate ca incearca si afiseaza ceva aiurea pe acolo.fiind vorba despre un tren de radiofrecventa ma gandesc ca ar trebui sa receptionez ceva zgomote cu un radio. am incercat pe medii si ukw dar nu simte nimic,probabil sunt in afara benzii. rog cine cunoaste problema sa-mi dea o solutie pentru test. va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Exista testere profesionale cu -frecventa detectata: 200MHz-1GHz. Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Exista testere profesionale cu -frecventa detectata: 200MHz-1GHz. ..in mod sigur exista dar eu n-am.ma gandeam ca pot aborda ceva mai abordabil Link spre comentariu
palcu ion Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 ma gandeam ca pot aborda ceva mai abordabil BUNAAAA!!! Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Se pare ca problema aceasta nu o pot aborda abordabil. Topic inchis. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Poți face un RF-metru simplu în jurul unui instrument magnetoelectric recuperat, eu am făcut așa ceva pentru testarea emisiei telecomenzilor radio: http://home.alphalink.com.au/~parkerp/gateway/fsm.gif 1 Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2014 va multumesc,am sa incerc asta.este o idee serioasa Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Am uitat să vă spun că sensibilitatea schemei este destul de mică, trebuie să ții telecomanda lângă antenă.Doar la stațiile de putere, de la câțiva Wați în sus, se mișcă acul și de la o jumătate de metru de antena aparatului. Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Am dedus asta si o sa-i pun un mic amplificator cu BFY90 sau BF960. Multumesc pentru schema inca odata. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Se gasesc testere la preturi ok.Cheile emit in general pe 433MHz de aceea cu radioul nu merge.Cam la 100 de lei sau chiar sub un tester. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum