Vizitator Cringu Ionut Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Salut ! Am si eu o problema, am nevoie de aceasta piesa pt un migatronic pi200/250. Ma poate ajuta careva ? Cred ca este o punte cu tranzistori ,dar nu sunt sigur. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Salut ! Am si eu o problema, am nevoie de aceasta piesa pt un migatronic pi200/250. Ma poate ajuta careva ? Cred ca este o punte cu tranzistori ,dar nu sunt sigur. Nu exista "punte de tranzistori"."Piesa" de care vorbesti e placa pe care sint montatii tranzistorii invertorului.Eu zic sa duci aparatul la reparat,la cineva de meserie.Nu chiar oricine poate face asta.Un invertor de sudura e mult mai complicat decit crezi. Link spre comentariu
Vizitator Cringu Ionut Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Multumesc pentru raspuns, o sa-l duc sa vad ce se poate rezolva. Link spre comentariu
SHONELU Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Completeaza-ti locatia la profil. Poate te ajuta cineva de pe linga tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum