Vizitator raresh Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Salut! Sunt nou pe aici si as avea nevoie de ajutorul vostru. Caut o dioda cum e 1N4007, doar ca am nevoie sa suporte 12V si 5A. Va multumesc! Editat Noiembrie 23, 2014 de raresh Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) 1N4007 suporta doar 1A. Da-ne si noua mai multe informatii referitoare la utilizarea ei si sigur te ajutam. Pune si locatia la profil. Editat Noiembrie 23, 2014 de PINTI Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 nu ai alta la indemana si pana o sa gasesti pune 5 in paralel si e ok Link spre comentariu
Vizitator raresh Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Am lupe cu bi-xenon pe masina si am scos becurile de faza lunga, iar atunci cand dau flash sau bag faza lunga imi ridica solenoidul (solenoidul fiind legat deja pe faza lunga), dar vreau sa-mi aprinda becurile de faza scurta (ca sa fie functional bi-xenon-ul, cum e la masinile noi). Si am nevoie de dioda ca sa nu-mi ridice solenoidul cand aprind faza scurta. Curentul sa vina de pe cablurile de la faza lunga in cablurile de la faza scurta, dar nu si invers. Editat Noiembrie 23, 2014 de raresh Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Spune-ne si noua la ce te referi cand spui solenoid. E o bobina, un releu sau ce este? Editat Noiembrie 23, 2014 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator raresh Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) @PINTI: E o bobina. Editat Noiembrie 23, 2014 de raresh Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Ar merge un MBR2060CT de exemplu - e o dioda dubla de 10A, costa vreo 3 lei la TME. Mai poti gasi diode de putere in sursele ATX. Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) Din ce ai postat tu rezulta ca este un electromagnet. Cum a spus si @modoran pune o dioda de la o sursa ATX. Merge sigur, tinand cont ca tensiune este cea din acumulatorul auto ,adica 12V, iar curentul suportat de diodele respective este de cativa zeci de amperi. Tine-ne la curent (nu la tensiune) cu realizarea. Editat Noiembrie 23, 2014 de PINTI Link spre comentariu
Vizitator raresh Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Am rezolvat folosind solutia lui modoran. Va multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum