Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Li-ion incarcare mai multe baterii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cum pot folosi aceste placute pentru a incarca 2 baterii li-ion in serie,s-au mai multe?

S-au nu se poate?

Posted Image

Ti-ar trebui un traf, cu x secundare identice, separate galvanic, unde x e nr de acumulatori inseriati. Fiecare secundar, dupa redresare-filtrare, sa ofere vreo 7-8V,la un consum de 500mA. Fiecare din aceste tensiuni, stabilizata la 5V, cu cate un LM7805. Dupa care folosesti incarcatoarele de care dispui. 

Ceva de genul....

Posted Image

Editat de giongiu
Link spre comentariu
Vizitator Lucian EP

Buna sa nu cauti prea mult pe net ai tot ce vrei aici pe forum s-a vorbit destul despre Li-Ion si despre relativele incarcatoare .... iti recomand sa citesti cu atentie posturile Dl. Udar din acest topic http://www.elforum.info/topic/93068-incarcator-li-ion/page-4 vei gasi o schema functionala si foarte simpla de realizat si mai ales destul de ieftina la cumparaturi .... am realizat si eu proiectul respectiv cu max 3 celulle seriate cu un curent de incarcare de aproape 2,5 A pe 1, 2 ,3 celule

O seara buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări