Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

interfata memorie flash telefon

Vizitator florinica

Postări Recomandate

Vizitator florinica

Salutare nevoia ma facut sa am idei noi si anume: eu am un telefon nokia 7710 cu sistem de operare si de multe ori mi sa intampat sa am nevoie de fisiere, documente, etc care le am stocate pe un stick de memorie de 2 giga si singura solutie era sa ajung la un computer :(.ideea este urmatoarea vreau sa cumpar sau sa construiesc o interfata care sa imi faca legatura intre telefon si memoria flash usb.Aveti idee exista asa ceva sau a mai facut cineva asa ceva??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin_cosmin_1

1

Top autori în acest subiect

Vizitator florinica

nimic mai baieti nu are nimeni nici o idee??

:( mda banuiesc ca numai eu vin peaici cu ideei deastea inspirate din filmele SF :)

bogdanm: mai incet cu postarile in serie, daca stie cineva sa-ti raspunda iti va raspunde

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Da,este sf ce vrei tu. in primul rand trebuie sa faci un dispozitiv ce se comporta ca host usb, adica sa ia locul calculatorului, apoi tot dispozitivul ala sa se conecteze la telefon si sa comunice si cu el, tot prin usb. Eu cred ca nu o sa gasesti pe nimeni dispus sa-ti faca asa ceva, cel putin la un pret care sa nu depaseasca pretul telefonului si al stick-ului :)

Link spre comentariu

Eu am un sertar cu HDD extern pe USB care stie si USB OTG.Pot sa leg sertarul la calculator sau pot sa leg aparatul foto direct la sertar, fara calculator si sa fac schimb de fisiere.Nu stiu daca merge si la telefon.

Link spre comentariu
Vizitator florinica

mersic mult pentru sugestiile voastre eu initiam am cautat pe net sa vad daca gasesc un device care sa facaasa ceva de cumparat dar nu am gasit nici macar ideaa asa ca am pus o intrebare pe forum si ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări