SharkBite Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 Se pot face boxe pe 3 cai de 75W (sau 50W)subtiri, inaltutze (scuze modul de explicare dar se chema cumva acest model dar momentan am uitat cum), stiti voi de care cred, cu tot cu filtre cumparate sau home-made, care sa aiba performanta unora de firma si sa fie mai ieftine de conceput? Daca da rog cunoscatorii sa-mi arate nishte posibilitati,scheme, schite, caracteristici ale difuzoarelor etc.......Sau poate e mai bine sa le cumpar ......dar sincer m-as simti mult mai implinit daca le-as face eu :yawinkle:Plss Help ..dilema mare si urgenta Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 28, 2006 Partajează Postat Decembrie 28, 2006 depinde cu ce firma vrei sa concurezi.Daca e vb de sony-urile care le gasesti prin magazine gen metro atunci raspunsul este categoric DA! Link spre comentariu
SharkBite Postat Decembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Sa zicem ca vreau sa concurez cu astfel de boxe gen metro, ai ceva ce m-ar putea ajuta....sunt amator deci nu incepator in constructia incinteleor, dar am nevoie de ajutor si in ceea ce priveste caracteristicile drivereleor. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 zi cati bani poti sa investesti in proiect .... in functie de asta se poate alege ceva Link spre comentariu
SharkBite Postat Decembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Cam 4-5 mil Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 hm .... ca sa incerci ceva cu difuzoare visaton - nu iti ajung banii ca sa incerci ceva cu difuzoare de la KON - ai prea multi bani poti incerca ceva cu difuzoare de la SAL http://www.sal.hu ...... vezi ca are si posibilitate de limba engleza ai mai jos un pdf cu multe proiecte de la sal ..... te uiti ... analizezi .... intrebi ..... discutam .... si ne apucam de lucru PS: daca vrei ceva frumos tare ... fa niste VTP-uri cu difuri cat de cat bune ai mai jos si proiectul de VTP al Domnului Mateescu difuzoare care merg in VTP sunt cateva modele de la SAL - difuzoare care au fost testate de "cineva" si rezultatele au fost cu mult peste asteptari tu alege ... si vorbim mai departe Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Le-am construit pe cele de la pagina 20 cu srp 1620, dupa cum e indicat acolo , cu singura mentiune ca am bagat lâna in ele , si as zice ca se aud bine, dar in locul tau m-as intinde spre VTP, de care oricum sper sa ma apuc anu' viitor Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 VTP sunt niste incinte pretentioase - cu un sunet pe masuradaca le faci bine - nu o sa te dezamageasca Link spre comentariu
SharkBite Postat Decembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Adi mersi de meterial ma aouc de studiat si mai discutam dupa ce ma hotarascModelulu din Pdf Hs 20R-3 ..29 l,8 ohmi. cu difurile sbx daca intru in buget daca nu cu alea srp. Dar interbarea cea mare e pe site nu am preturi , de unde pot cumpara produse asemanatoare la noi.. Link spre comentariu
bassbox Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Eu zic ,ca se pot face.Ca "premiu" am primit si eu 3 zile de concediu de sarbatori.Am finalizat un proiect ,inceput cca 6 luni in urma.Suna excelent.(bineinteles, sunt cam subiectiv,pai eu le-am facut :smt003 .)Ca buget se incadreaza in cca 500-600 Ron+ manopera. Si ai nevoie de rabdare+ f. multa pasiune.Fronturile sunt finalizate de cca 4 ore ,restul de 4-5 luni.Urmeaza panza decorativa( de protectie),si "replica" vecinilor. :smt005 Link spre comentariu
bassbox Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 SharkBite!Fronturile din imagine sunt exact despre ce vorbesti tu. Sunt un pic recalculate pt. dif. MNC(nu ma intreba de ce MNC, ca-ci nici eu nu stiu!),Tweeterele sunt de la SAL.SAL gasesti la preturi foarte bune la Telezimex. Link spre comentariu
SharkBite Postat Decembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2006 frumos tare . unde ti-ai facut incintele(daca nu le-ai facut tu cu mana ta) ma intereseaza canalul ala pt scaunul difuzorului, apoi l-ei foliat?, ce difuri ai folosit??? SharkBite!Fronturile din imagine sunt exact despre ce vorbesti tu. Sunt un pic recalculate pt. dif. MNC(nu ma intreba de ce MNC, ca-ci nici eu nu stiu!),Tweeterele sunt de la SAL.SAL gasesti la preturi foarte bune la Telezimex.Sunt din Iasi , of ar trebui sa vin in Buc ca sa vad ce preturi au? Link spre comentariu
bassbox Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Incintele sunt din PAL de 19 mm+ o placa frontala suplimentara de 6 mm MDF in care am " ingropat "difuzoarele.Placa de MDF are dimensiuni mai mici fata de placa frontala cu 6 mm in toate directiile.Pe canturi am folosit un profil de 5mm pe 5mm rotunjit, cu care am "acoperit" marginile finisajului, care este facut cu folie autoadeziva imitatie de "cires".Placile de PAL sunt prinse in holzsuruburi+aracet+chit poliester ,folosit la reparatii tinichigerie auto.In imaginea cu filtrul de separatie se vede ca are si o ranforsare exact la mijloc cu o gaura in forma de cerc.(Exact ,ca in pdf-ul de la SAL.),si un compartiment etans,de cca 1,5l ,pentru difuzorul de medii.Ceea ce nu se vede,ca are material fonoabsorbant lipit cu aracet pa placa din spate,laterale si pa placa de jos din burete sub forma de "cofraj de oua".Filtrul este de 6dB/octava+corectie de impedanta pentru dif. de basi, si atenuator rezistiv pentru tweeter."Reglajul" final s-a facut dupa "ureche"scotind toate firele pentru difuzoare pe gaura portului de bass reflex si tatonand condensatorii si rezistentele din filtre "dupa bunul meu plac".Numai dupa aceste reglaje m-am apucat de proiectat cablajul pentru filtre.I am sorry!Cu MP e cam belea,ca m-am inregistrat de la calculatorul de la firma, si habar n-am de IP adress de acolo........si sunt in concediu....sper, pana pe 3 ian2007.. Link spre comentariu
SharkBite Postat Decembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Sa zicem ca asi cumpara de la KON ca am unde la mine in oras....si difurile ar fi: Woofer YDL 200 LRBH 8 Ohttp://www.telecomenzi.ro/index.php?of ... y&pid=2015 Middle NYC 150-80-8O http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=1993 Tweeter JM 1048O http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=1975 Sa zicem c astea ar fi difurile ..merge...sau cauta-mi altele poate tot de la Kon daca se poate ceva bun si asemanator schemei pe cat se poate.PLss Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 29, 2006 Partajează Postat Decembrie 29, 2006 Nu ti-as recomanda sa folosesti difurile de la kon, mai ales pe cele ieftine. :toimonster: Orienteaza-te inspre Paudio sau alte difuri mai de calitate.Incinta nu e musai sa o faci pe 3 cai.Pana sa treci la treaba mai bine studiaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum