Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer VSX-909RDS

Postări Recomandate

Salut , sunt interesat de sunetul si calitatea acestui amplituner. Din pacate nu am posibilitatea unei auditii in prealabil achizitiei.

Rog posesorii sau obisnuitii cu Pioneer sa imi spuna o parere sau o recomandare cu privire la acesta sau o varianta poate mai buna. Caut un 5.1/7.1 cu minim 5x100w/7x100w pentru cele 5 boxe Pioneer S-R55+S-F55+S-C55. Multumesc frumos.

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Le am pus pe hk pm625 - am dat si blana - nici un stres undeva la 20-25w stereo. Iar pe hk980 80w stereo aproape de maxim distorsioneaza un pic. Spre uimirea mea chiar tin. Oricum o sa fie folosite pentru home cinema deci un stres minim pentru difuzoare probabil la 1/4 maxim de volum/putere.

Nu de alta, dar pentru un apartament cam te scot afara din casa :))

Si da, ai dreptate in legatura cu diferentele de wattaj :

S-R55 - 130w max power

S-F55 - 130w max power

S-C55 - 100w max power

Dar toate din fericire sunt S-R55 de 130w

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu

In principiu este bine sa ai un headroom (rezerva de putere) de 3db fata de puterea boxelor.

Se stie ca boxele au o putere RMS data, apoi este puterea de program, tipic 2xRms si peak power (short term) de 4xRms.

Se pare ca boxele tale au trecuta pe ele peak power, deci puterea rms ar fi cam valoarea scrisa impartita la 4.

Un amplif capabil de 100W rms pe canal, folosit la 25-40% va avea rrezerva de putere suficienta pentru cele mai mari virfuri de dinamica fata de capabilitatea boxelor.

Iti recomand ceva cu x X75W pe canal minim sau x X100W pe canal.

Daca il vei folosi chibzuit, vei avea satisfactii maxime.

Link spre comentariu

In principiu este bine sa ai un headroom (rezerva de putere) de 3db fata de puterea boxelor.

Se stie ca boxele au o putere RMS data, apoi este puterea de program, tipic 2xRms si peak power (short term) de 4xRms.

Se pare ca boxele tale au trecuta pe ele peak power, deci puterea rms ar fi cam valoarea scrisa impartita la 4.

Un amplif capabil de 100W rms pe canal, folosit la 25-40% va avea rrezerva de putere suficienta pentru cele mai mari virfuri de dinamica fata de capabilitatea boxelor.

Iti recomand ceva cu x X75W pe canal minim sau x X100W pe canal.

Daca il vei folosi chibzuit, vei avea satisfactii maxime.

Multumesc pentru interventie DjLeco. Luand in considerare cele mentionate varianta aceasta ar fi una potrivita. puterea de iesire este 100-110w pe cele 7 canale. Deasemenea ma gandesc ca poate fi si loc de mai bine intr-o perspectiva in care poate voi schimba boxele cu restul seriei Jbl ES.

Am deja ES90 mi-ar mai trebui ES30 + ES25...

Editat de Adamath_2006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări