Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dunga neagra in baleaj v la tv LG

florentinTV

Postări Recomandate

La un tv LG Rz-21fb35rx sasiu MC-049b , echipat in cadre cu TDA4863aj, imaginea este ok, dar dupa citeva minute incepe sa se stranga in partea de sus. Am inceput prin masurarea tensiunilor: +B.115v, alimentarea cadre +14, -14v, ok.trec la masurarea cond de 100microF cu esr- ok. Totusi il schimb. Nu mai apare defectul. Dupa 2 zile reapare defectul. Trec la lipituri in zona cadre, inclusiv jumatate de procesor, acum e ok, dar nu sunt sigur ca s-a rezolvat, astept confirmarea de la client. A-ti mai intalnit un asemenea defect, e tipic pt acest integrat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florentinTV

2

• dan cod

1

• Florinel TV

1

• tepeleacatalin

1

Top autori în acest subiect

Dupa 4 zile in care am crezut ca sa rezolvat, ma suna clientul sa- mi zica ca a aparut defectul. Un prieten imi recomanda sa inlocuiesc integratu de cadre si pasta siliconica. O sa o fac si pe asta. Numai bine

Link spre comentariu

eu am intalnit defectul asta la tda3653b,cand avea chef se micsora imaginea si isi revenea.

cand inlocuiti tda4863aj verificati si rez de 240r de sub radiator,este mica si uneori scapa neverificata.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări