florentinTV Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 La un tv LG Rz-21fb35rx sasiu MC-049b , echipat in cadre cu TDA4863aj, imaginea este ok, dar dupa citeva minute incepe sa se stranga in partea de sus. Am inceput prin masurarea tensiunilor: +B.115v, alimentarea cadre +14, -14v, ok.trec la masurarea cond de 100microF cu esr- ok. Totusi il schimb. Nu mai apare defectul. Dupa 2 zile reapare defectul. Trec la lipituri in zona cadre, inclusiv jumatate de procesor, acum e ok, dar nu sunt sigur ca s-a rezolvat, astept confirmarea de la client. A-ti mai intalnit un asemenea defect, e tipic pt acest integrat? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 In zona BVului trebuia schimbați toți conzii altfel bușește CIul daca cumva nu e deja pe duca. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 sar putea sa fi fost numai contacte imperfecte si cu lipirea cred ca sa rezolvat problema Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 cele mai pacatoase defecte...lipituri reci.....posibil sa mai apara acum sau peste ani.....sau niciodata...chestie de bafta bafta si spor Link spre comentariu
florentinTV Postat Noiembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 Dupa 4 zile in care am crezut ca sa rezolvat, ma suna clientul sa- mi zica ca a aparut defectul. Un prieten imi recomanda sa inlocuiesc integratu de cadre si pasta siliconica. O sa o fac si pe asta. Numai bine Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 (editat) eu am intalnit defectul asta la tda3653b,cand avea chef se micsora imaginea si isi revenea. cand inlocuiti tda4863aj verificati si rez de 240r de sub radiator,este mica si uneori scapa neverificata. Editat Noiembrie 24, 2014 de bobo Link spre comentariu
vitriol74 Postat Noiembrie 24, 2014 Partajează Postat Noiembrie 24, 2014 verifica si condesatorii din BV. este posibil sa ai unul cu un defect mai ciudat ( in urma dilatarii de exemplu ) . ideal este sa ii schimbi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum