Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitionare amplificator audio

Vizitator Mihai Stoicescu

Postări Recomandate

Vizitator Mihai Stoicescu

buna seara 

doresc achizitionarea unui amplificator second de la o firma ,am ales trei din multitudinea de amplificatoare pe care le au 

Sony STR-DE 475 Kenwood KRF V 5050 D Yamaha RX-V 430 RDS

atasat va trimit imagini cu ele as dori un sfat care din ele sa le aleg avand in vedere ca bugetul de care dispun este de 500de lei pt un amplificator .toate amplificatoarele au ca am de fabricatie 2001-2002

si ulterior alegeri unuia din amplificatoare sa aleg si boxe pentru el 

sau daca puteti sa  imi recomandati dumneavoastra amplificator si boxe

iar pt boxe in functie de cel ales ce putere ar trebui sa aiba ?

post-239046-0-36460100-1416586994_thumb.jpg

post-239046-0-05019800-1416587004_thumb.jpg

post-239046-0-92270600-1416587016_thumb.jpg

post-239046-0-59240400-1416587031_thumb.jpg

post-239046-0-72150600-1416587043_thumb.jpg

post-239046-0-17968900-1416587068_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Personal as lua un amplificator stereo nu deastea cu o gramada de canale...Dupa mine,odata cu aparitia sculelor de gen a inceput era "petardelor" audio si nu numai.Vezi ca sunt niste modele bune la onkyo,poate marantz...au mai fost o gramada de topicuri de gen.

Am cumparat si eu de la firma de unde ai pozele,ce-i drept nu am luat amplificatoare,dar n-am avut probleme cu ce am luat.

Editat de Letcon
Link spre comentariu

Uite cum e treaba: fiecare firmă a lansat cîte serie de linii audio avînd amplifuri dedicate, la anumite intervale de timp. De regulă, cel din capul listei e cel mai bun, indiferent de trecerea timpului, restul sînt compromisuri din ce în ce mai slabe pe măsură ce coboară în ierarhie. Peste toate astea mai intervine şi ierarhia firmelor producătoare, unele sînt mai cu moţ ca altele şi unele erau pe val într-o perioadă, altele în altă perioadă. Mai intervin şi diferenţele dintre amplifuri de acelaşi model produse ptr pieţe diferite. De aici greutatea de a recomanda ceva, e mai simplu să vezi ce găseşti şi să te informezi cu exactitate apoi, dacă crezi că merită cumperi, dacă nu, mai cauţi sau mai strîngi bani. Atenţie că multe sînt supraevaluate ca firmă, construcţie şi dotări, nu mai vorbesc de puterile declarate.

Link spre comentariu

Exact ce model sa cumparati nu pot sa va spun...dar cateva aspecte in alegerea aparatului:

1) Amplitunerele sunt ceva mai "inghesuite"  la interior decat amplifurile si din cauza asta pot aparea defecte mai repede.

2) Daca firma mama este japoneza, aparatul cumparat sa fie tot made in Japan (nu Malayesia, Taiwan, China, etc)

3) Verificati pe Google amplificarea finala a aparatului sa fie pe tranzistori, nu circuite integrate... tranzistorii sunt usor de gasit si mai ieftini decat un CI.

Link spre comentariu

V5050D am avut eu si tipa tare ,are traf maricel 2x31v daaar sunetul este lipsit de dinamica,de inalte si da impresia ca ai paturi de lana pe boxe.Tot CE ai acolo postat suna platfus si metallic.....sunt tot ce trebuie pentru filme......nu si pentru muzica.

Editat de dj_bryz
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări