DiCK Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Buna ziua, De cateva zile am, de la un prieten, un tv LG 32LG3000 care are urmatorul defect: pe ecran in loc de imagine apar linii orizontale pe un fond negru. Dupa un anumit timp 15-25 min acest defect disparea si tv ul functiona normal. De la un anumit moment de timp, acest defect a ramas permanent. Cineva cu mai multa experienta ma poate indruma in depanarea acestui tv? Multumesc anticipat, Numai bine, A D I Link spre comentariu
santamihai Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 De obicei aceste defecte care dispar dupa un anumit timp , provin de la condensatori uscati . Link spre comentariu
DiCK Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 condensatori uscati unde, pe placa de baza? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 condensatorii uscati in general apar ca umflati....pe placa de baza in alimentare oriunde....desfaceti tv-ul inainte si spuneti-ne si noua ce observati spor si bafta atentie indeosebi la cei aflati in zonele calde langa transformatoare etc..... Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Colegul are dreptate, insa s-ar putea sa fie panel-ul cu probleme.Aceasta serie de 32" a fost echipata cu cele mai slabe calitativ display-uri.Daca "tine" cat e garantia, este un caz "fericit". Link spre comentariu
DiCK Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Condensatori umflati nu sunt. cum imi pot da seama daca de vina este panelul. daca de vina este panelul, eu zic ca nu mai are rost sa incerc sa il repar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum