Vizitator John7 Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Buna ziua , am o problema cu un monitor Benq G900WA , e luat din 2007... si cred ca e pe moarte sau cel putin se incalzeste ceva prin el uitati ca am atasat un video cu problema... https://www.youtube.com/watch?v=lJNg7g_vfgA&feature=youtu.be Link spre comentariu
Vizitator John7 Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 up Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Poate Mama Omida sa va poata raspunde, la cum a fost enuntata problema...puneti poze cu sursa, T-con-ul, masurati tensiunile de iesire la sursa, etc. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 cum banuiam....are defectul stricat. am vazut asta in purecii care apar pe ecranul in care apare mesajul "videoclipul a fost eliminat" . cel mai probabil ceva condensatori umflati. detin si eu unul ca asta si probabil as putea da niste raspunsuri. dar cum am spus, cel din topic are defectul stricat. Link spre comentariu
Vizitator John7 Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Scuze dar eram in graba... cam asa facea zilele trecute si a mai facut acum 1 an faza asta , dar si-a revenit....spre norocul meu si acum si-a revenit ...dar sunt sigur ca o sa o ia razna curand... Deci o sa ma uit la condesatori sa vad care e bulbucat...multumesc macar stiu de unde sa incep. Link spre comentariu
cearda Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Asa afisaza unele monitoare cand nu primesc semnal (parerea mea). Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 In partea stanga se vede cam intunecat s-ar putea sa fie lampa pe duca ... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 E de la invertor sau lămpi. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 parerea mea e ca nu e de la lampi. iar unele monitoare afiseaza altceva, nu 3 dungi care pot afecta displayul in timp. o foarte mare nelamurire am....in primul post zici ca ai un benq (si cum am spus si anterior, detin si eu un model ca asta, printre multe alte monitoare). in poza din ultimul post apare un dell . pana la urma ce este ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum