CBI Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 AKG K240 Monitor sau Beyerdynamic dt880,ambele pe 600ohmi,intre 40-60E pe ebay la noroc, in stare buna cu atentie,dar nu sunt portabile si nu merg deci direct din playere mici daca se doreste si volum mai mare.DIn placi de sunet moderne sunt ok.Orice alta varianta de akg k240 vintage suna mai slab pt utilizare generala(sextett,DF),iar cele noi pe impedanta mica suna diferit(studio,mk1,mk2,k242 etc),au alt echilibru tonal,dpmdv suna mai slab,bas mai subtire ,media care le-a caracterizat mai in spate,spatialitate mai redusa.Inaltele sunt o idee mai extinse si mai curate,dar par mai ascutite si cam multe uneori.Sunt cateva monitoare pe 600ohmi produse dupa anii 2000,au cablul rotund (ca la cele noi),fara jack mare si fara acele striatii pe el,si nu suna ca cele vechi,desi sunt pe 600r.Evolutie prin involutie.Atentie si la cupe,cele de velur,textile, absorb joasele,iar cele din vinilin le accentueaza Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) http://europe.beyerdynamic.com/company/once-today.html 1980-The DT 880 dynamic headphones with electrostatic performance becomes the classic of the headphones premium line. Intrebare : sa minta clientii Marketingul Beyerdynamic la inceputul anilor '80 (sfarsitul anilor '70) clientii ?....cum s-ar cam face prin anii nostri ? Editat Decembrie 22, 2014 de tudor_x19 Link spre comentariu
nicul Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Profund impresionat de Monster ISport Intensity. Dupa cum arata nu as fi dat bani pe asa ceva nici batut, sunt verzi, dar aparentele pot insela. Sunt casti in-ear care se fixeaza perfect, in urechile mele cel putin, fara sa creeze nici un fel de presiune sau jena si stau foarte bine. Izolarea fata de mediu e foarte buna, Sunetul neasteptat de bun. Pretul pe la 60$ acum. Sunt casti considerate de sport, adica poti sa alergi in parc cu ele. Folosirea castilor pe bicicleta se amendeaza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2014 Partajează Postat Decembrie 23, 2014 chestia un post, cand poti sa te uiti pe specificatiile produselor ?... Link spre comentariu
nicul Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 in ziua de azi specificatiile sunt mai mult sau mai putin respectate, review-urile sunt cumparate, pana si vizionarile pe youtube poti sa le cumperi 500views.com. La castile de mai sus cred ca e o chestie foarte personala. Nici copilul , nici muiara nu le-au suportat si ei pot sa foloseasca casti infipte in tubul auditiv sau din alea de ipod care mie imi scapa din urechi. Cu AKG de exemplu, s-ar putea spune ca nu poti sa gresesti, totusi sunt oameni care nu le suporta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 (editat) incearca Behringer sau Roland. fac casti profesionale pentru studio. de regula "imediat sub profesionale", au pretul unora profesionale, si degeaba. Editat Decembrie 26, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
nicul Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Nu e un criteriu ca fac profesionale. Toti fac si casti de o mie si casti de 100, chiar AKG. Trebuie sa se nimereasca un produs foarte bun la un pret rezonabil, din cand in cand macar. Cu toate ca am acum niste monster care se aud f bine, firul ma deranjeaza din ca in ce mai tare. Ma uit dupa ceva bluetooth. Azi vazui ceva de la Sony MDRZX750BNB, dar era un magazin mai nesimtit unde nu am putut sa le aud cu toate ca la 230 de parai trebuia sa se poata. A incercat careva ? Link spre comentariu
Dima8930 Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 MOTOROLA SJYN0182A STEREO HEADSET http://www.mytrendyphone.co.uk/shop/motorola-sjyn0182a-stereo-53776p.html cineva a vrut sa imi plateasca pentru acest headset dupa ce le-a facut o proba , asa ca i le-am facut cadou si am procedat in a repeta comanda care shopul online ( 9 ron) cine vrea detalii - PM Link spre comentariu
bogdanc2011 Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Am avut vreo 3 perechi de Sennheiser din seria CX. Marea buba la ele (si cred ca la toate de tip in-ear) e ca se ducea mufa sau cablul. Si fiind asa mici, e dureros sa il schimbi. Plus ca nici n-am gasit un cablu bun. Despre sunet... bass-ul e cam umflat si parca umbreste mediile. Nu se aud foarte aerisit. Dar inca sunt cele mai decente pe care le poti gasi in zona aceea de pret. Apoi mi-am luat o pereche over-ear care sa poata fi purtate pe strada fara sa arati ca un clovn, PX 200-II. Se aud bine, desi sunt cam timide in inalte. Bass-ul e mai echilibrat (a se citi slab pentru cei carora le place bubuiala), mediile sunt placute, dar inaltele nu "stralucesc". Se poate vedea si in graficul de aici: http://www.headphone.com/products/sennheiser-px-200-ii. Sper sa se poata schimba cablul mai usor. Le-am luat cumva si pentru a suplimenta perechea de HD215 care sunt cam anemice la bass, dar care mi se par foarte bine echilibrate pe partea de medii-inalte. Am facut si muzica cu ele, evident ca in cazul asta e absolut necesar sa verifici pe boxe cum suna. Daca as mai cumpara acum o pereche "de studio", as alege unele de tip deschis. Link spre comentariu
Vizitator audio1 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Casti bune si ieftine , adica casti exact cum spui putin sun nivelul profesionistilor sunt KOSS KSC75 ( clipsuri se aseaza cu click dupa ureche si stau foarte bine )Sunt cu bureti , nu stun tip doape , Lucrez de 30 de ani in electronica , cu toata responsabilitate va soun nu folositi casti doape pentru ca in Ro se deschid in continuarefoarte multe clinici pentru auz .KSC75 sunt csti sport , nu cad la miscari bruste , sutn foarte usoare si foarte comode .Costa am in jur de 140 lei . dar nu se prea gasesc pe la noi , iar in afara am auzit ca sunt si pirat , Trebuiesc cumparate de la un magazin serios .Cred ca KSC75 folosesc aceleasi drivere cu KOSS Porta Pro , care sunt cu banda pese cap si simtitor mai grele . Ca sunet banuiesc ca sutn identice .Eu am probabu doar KSC75 ,La prima ascultare , cu e experiente de ascultat as putea sa spun in jur de 100 csti sau mai multe KOSS urile vor fi ca o revelatie .Narural , pur , bas cat trebuie sa nu se inteleaga ca basul e prea putin , inalte ct trebuie sa nu se inteleaga nici de data aceasta ca nu au destule inalte .Ce as putea sa spun ca totusi medile atat de prezente si de detaliate nu se compara cu ca castilor profesioanele de studio .A! Si inca ceva . KSC75 se aud tare , Aveti grija cum reglati volumul , se aud mult mai tare decat castile obisnuite.Alte casti tot asa foarte bune ( in nici un caz de duzina ) sutn Sennheiser PX100 de la Emag in jur de 220 lei .Exista importator oficial Sennheiser in Ro acolo pot fi putin mai ieftine . Dar la bucata diferenta cred ca e mica .Cand am citit specificatiiel 20 Hz am crezut ca arunca cu cifre precum majoritatea , dar nu , Basul este atat de coborat incatai impresia ca se misca aerul si pamantul dar nu cu putere , e vorba de prezenta acelei miscari ...Inalte foate bune , briliante , as zica exact la la KSC75 ca medile nu sunt chiar atat de oerfect redate cum sunt redate de catre castile profesioanaede 100 de euro . ( sau un sus ) .PX!00 sunt niste solutii destinate marelui public dar sunetul se apropie mult de a castilor profesionale .PX100 se diferentiaza clar de tot fata de marea masa a castilor comerciale .Fac practic din familia iubitorilor de calitate a redarii .Dupa parerea mea PX100 pot fi folosite si de entuziasti care au mici posturi de radio prin internet sau se ocupa de mixahe , au tendintasa lucreze in productie si montaj audio-video .Se pot folosi si de catre cei care vor sa isi incropeasca un mic studio de inregistrari acasa .Sigur ca PC 100 sunt casti deschise , nu atenueaza sunetele veite din afara si ar putea chiar sa radeze inspre exterior si sunetullor sa fie "prins" de vre-un microfon .Ca si KSC75 , PX 100 se aud tare .Sune modele usoare cu banda deasupra capului , sunt atat de usoare ca nici nu le simti .Din cauza ca se aud tare exact la la KSC75 recomand sa aveti mare grija de urechile voastre .Nu dati tare , Niciodata sa nu incercati saastupati zgomotul traficului de masini dand mai tare castile .Degradarea auzului din cauza ascultarii al volum mare si foarte mare este ireversibila .Acolo in ureche sutn niste oase , scarita si ciocanelul , banuesc sa se lovesc atat de tare intr ele incat pana la urma ajunj sa se toceasca si sa nu mai stea in contact .Ambele modele atat KSC cat si PX100 nu au microfon ,Ambele vor fi o relevatie fata de castile obisnuite .Calitatea lor este atat de inalta incat muzica inregistrata va fi necesar sa fie MP3 la 320 kbps sau FLAC.Porta pro ( tot KOSS) se fabrica de zeci de ani cu un succes extraordinar .Alte casti foarte bune sutn castile numite casti verticale de la SONY .Sunt casti mici practic nu au nici o greutate ,Ele aduc sunetul cumva din spate in fata exact cum auzim niu de fapt .sunetele din fata se reflecta de caviatea urechi isiintra in urece de fapt din partea din spate .Am ascultat mai demult MDR -W10 , MDR W15 am citit ca sutn identice ca difera doar culoarea .Banuiesc ca toate modelele de MDR-W sunt foarte bune .Atentie MDR W10 nu sunt niste jucarii asa cum par .Sunt casti care au un sunet de exceptie .Le-am ascultat foarte demult si acum nu pot face comparate cu cele de acum de pe piata dar cred ca sunt peste nivelul multor casticare se pretind prin pret a fi foarte bune calitativ . Pe mine m-au impressionat extrem de mult de la prima auditie .Pur si simplu nu imi venea sa le mai dau jos . Sunt incredibile aceset MDR-W10 (W vine de la walkman) .am vazut casti noi MDR W seriile mai noi care costa pe Amazon si pe ebay sute de euro .Multe s-au livrat cu minidisc recordere si pot fi gasite la perturi modice de la cei care nu le apreciaza cu adevaat valaorea ,Pascu Adrian / Brasov dec 2015 Editat Decembrie 7, 2015 de audio1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum