Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor în alegerea unor căști cu sound foarte bun

Vizitator Michelle

Postări Recomandate

Daca va intereseaza ceva ieftin(120-150ron) , puteti lua in considerare si Philips SHL5205BK/10 . Personal , sunt multumit de ele.

Se descurca destul de bine pe jazz de diferite feluri. Muzica clasica se aude destul de bine,detaliat , natural. Vocea feminina si masculina sunt foarte clare.

Deasemenea  si pe muzica moderna ,cu beat puternic ,se descurca bine de tot.

Aveti posibilitatea in altex-ul din plaza romania (Bucuresti sect.6) sa ascultati cel putin 25 de feluri de casti audio cu preturi intre 39 ron si 350 ron. Au 4 feluri de muzica prestabilita pentru ascultare ,control volum...Poti asculta si pe device-ul tau daca il ai cu tine.Nu e reclama  , le puteti asculta comparativ aici si le puteti achizitiona de unde gasiti pretul cel mai bun :rade:

Link spre comentariu
Vizitator knauf75

Aha...sunt in urma cu chestiile astea.

La mine telefonul este pt a suna si a fi sunat si musai cu butoane, ca vreo doua bucati de tipul touch screen au facut cunostinta cu peretele,

fiind aruncate de mine,fost pivot la handbal, pt ca nu vroiau sa preia comanda prin atingere :nerv

Pentru restul aplicatiilor,laptopul si celelalte calculatoare de la birou.

Link spre comentariu

Eu am ales hd215 de la Sennheiser pt ascultat usurel acasa si sunt super multumit. Cand le pui pe cap brusc se face liniste, foarte bine izolate si usoare, puternice, fir lung...

Au meritat fiecare banut

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am avut ocazia sa ascult muzica la 3 perechi de casti de top;

-sennheiser 600 ohmi

-monster inspiration

-beats by dr dre

sennheiser avea un coleg care a dat o gramada de bani pe aceste casti de dj,erau originale.

monster si beats am ascultat de multe ori in ''apple store'' din anglia,de multe ori intram sa vad ce mai este nou si uitam sa mai ies de la standul '' headphones''.

referitor la pret,beats si monster costau intre 180-300 lire sterline.

cel mai mult mi-au placut monster care acopera perfect urechea,practic urechea intra in burete,sunt mai potrivite pt barbati.

beats sunt mai potrivite pt fete care au urechile mai finute.

ambele perechi se aud extraordinar dar parca monster au un sound putin mai bun.

repet,monster si beats erau originale,am vazut si prin targuri imitatii si este aproape imposibil de deosebit un fake de original.

originalele au o serie pe ele si poate fi verificata la orice reprezentanta dar chinezii au clonat si ei aceste serii.

am vazut pe youtube cum arata un difuzor beats si placuta de circuit din interior,difuzorul am crezut ca este din filme SF.

sennheiser se auzea si el exceptional dar era sh cumparat de un coleg,nu am vazut in magazine.

revenind la lucruri pamantene,am ascultat la niste casti philips cu mufa mare de 6,3mm si se auzeau extraordinar dar din pacate nu stiu ce serie aveau dar costau putin si erau vechi.

post-175644-0-75069600-1418224246_thumb.jpg

post-175644-0-41954200-1418224272_thumb.jpg

post-175644-0-50737400-1418224466_thumb.jpg

Link spre comentariu

Buna

Intru si eu(nu am citit ce s-a postat).Scuze,dar vreau ceva casti pentri bicicleta.Folosesc mult bicicleta in sezon,

si as dori un sfat de la cunoscatori.Exclus casti intrauriculare,doar care acopera total urechea.Plus microfon,le folosesc cu un

telefon mobil.

Multumesc 

Spor tuturor

Alex

P.S.Ascult Mike Oldfield de preferinta.Oricum prefer clasicii celor de azi.

Editat de allexx1968
Link spre comentariu

Am cautat si eu pe internet sa vad cum arata interiorul ca castile "beats by dr dre".......

Din pacate imi scapa partea SF pe care au vazut-o altii.... nu-i decit un "difuzor" magnetodinamic clasic si o placa de circuit cu componente SMD. 

Nu am stat sa citest despre ele dar mi s-au parut wireless si in acest caz prezente placii cu componente SMD este foarte explicabila.

Poate pentru unii asta arata SF-ul....  :

Posted Image

Posted Image

Dupa parerea mea cele de mai jos arata mult mai SF....

Posted Image

......si mai si suna foarte bine.

Pacat ca nu se mai fabrica de mai mult de 10 ani iar ceea ce se mai gaseste acum, vine cu membranele deja uzate....

Se gasesc si acum genul acesta de casti, facute de alti producatori de top, dar costa enorm, cel putin pt bugetul meu.

Uite aici un review la ceva din zilele noastre: 

http://headfonics.com/2012/02/hifiman-he400-a-planar-headphone-for-the-masses/  tot acolo puteti gasi review-uri si la alte casti (cam scumpe)

La 399$ cit era in momentul review-ului erau considerate pt "masses" adica "low cost" ca sa va face-ti o ideie cam pe unde se invirt preturile...

Link spre comentariu

beats by dr dre au fir cu mufa de 2,5mm.

difuzorul original era la vanzare pe ''eba...'' si costa 60 lire.

nu seamana deloc cu poza postata,elare  mai multe conuri  concentrice,toate cu cate o bobina iar membrana fiecarui con este perforata des in forma de oval.

privit seamana cu un ozn.

nici placuta cu smd-uri nu seamana.

sigur cel postat este un fake.

o sa caut o poza cu unul original 100%.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări