Vizitator Nitu Alin Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Momentan nu am acces la amplif....sunt plecat....cand ma intorc o sa ma uit si o sa postez ce scrie pe tranzistorii finali si pe scoci.....scrie ceva pe el....boxele +amplif + cabluri conectare pc au fost 450 lei. Momentan le am legate in serie pe un canal pana o sa mai achizitionez inca o pereche de boxe pe 4 ohm sa le ''imperechez'' si pe ele. Multumesc de raspunsuri tuturor- P.S. Cand am cumparat a incercat saracul om sa imi explice ce a modificat dar i'am spus eu sa nu isi raceasca gura de pomana ca nu ma pricep si am doar incredere si atat. Dupa urechea mea :P...momentan pare ok investitia Link spre comentariu
Vizitator Nitu Alin Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Salut si scuze de intarzieri.... Am desfacut acum amplif si se pare ca nu stiu exact ce sa fotografiez....ma rog...este o placa ce pare facut home made dupa o schema. Ceea ce scrie pe scotch ar fi niste numere...sper ca acela este etajul final unde trebuie sa vad tranzistorii. Daca nu am facut bine va rog spuneti-mi unde sa ma uit exact. Imediat vin si cu pozele poze 2 3 Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Din ce se vede, este sigur ca a fost "mesterit" si placa cu finalii a fost inlocuit "home made", cum ai zis si tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum