bogdan_bogdan889 Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Va salut . Vin si eu cu o intrebare , vreau sa imi cumpar un amplificator pt statia cb care o am pe masina personala . Am statie Stabo 3500 de 4w. Am gasit la mivarom amplificator de 35 w marca RM la pretul de 126 lei. Poate imi dati un sfat daca merita sau nu ? Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 (editat) E prea scump dupa parerea mea. Raportul pret/putere de emisie. Presupun ca nu vrei sa folosesti amplificatorul pe masina (nici nu e recomandat) pt ca risti amenzi. Pentru locatie fixa, recomand ceva de 100W, gasesti chiar si sh la pret foarte bun. Ampliful ala e o jucarie in interior, am mesterit asa ceva si stiu. Exemplu http://www.okazii.ro/statii-radio/amplificator-statii-radio-kl-203-100w-a153859133 sunt convins ca il lasa si la 200 lei. Poate cauti ceva pe tocmai.ro sau din orasul tau si il poti proba la fata locului. Editat Noiembrie 20, 2014 de Rx-Tx Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Pe masina nu se justifica un amplificator. Degeaba te aude corespondentul de la... sa zicem 50km, daca tu nu-l auzi. Deasemenea, chiar daca va auziti la o distanta asa mare, ce informatii poate sa-ti dea? Tie iti trebuie informatii din imediata apropiere (cativa km). Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Va salut. Revin cu o noua intrebare referitor la amplificatoarele de pe turism ce ma sfatuiti intre kl200 si kl200p cel din urma are amplificare si pe receptie cat de avantajos este si daca ati folosit ce amplifica pe receptie ? Mentionez ca in prezent detin o statie Stabo 3500 amplificator kl35 si antena avanti regale plus montata pe magnet storm170 Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Nu stiu daca ai aflat si tu ca se dau amenzi uriase pt cei care emit cu putere mai mare de 4W in CB. KL200 e suficient, 200p ul o sa-ti inebuneasca squelch ul, aplifica si zgomot, interferente si iasa un ghiveci, nu recomand P ul. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Februarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 Si inca ceva vad ca mai este un model kl203 cu mici diferente de parametri ceea ce are diferit este ca kl200 are un final si kl203 are patru tranzistori.E o mica diferenta de pret da fie singura sau au probleme de emisie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Pai nu e singura, dar E MAJORA !!! KL-200 e facut cu tranzistor bipolar MS1051 si daca il arzi, plangi cand vezi cat costa, in timp ce KL203 e facut cu 4 tranzistori MOSFET (echivalenti de IRF510) care costa 1,5 lei/bucata si ii gasesti la orice magazin de electronice. Preamplificatorul de receptie nu te ajuta cu nimic, e doar o chestie de marketing in cazul acestor amplificatoare. Link spre comentariu
bogdan_bogdan889 Postat Februarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2015 Asta am studiat dar am mai citit pe anumite forumuri ca kl203 se blocheaza pe emisie si nu sunt sigur probabil din cauza puteri de intrare sau a antenei prost reglata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum