leo 17 Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 la laptot-ul modelul mentionat cand il folosesc pe skype nu mi arata camera web ,trebuie sa restartez de cateva ori apoi imi apare si camera .am cd care l am primit odata cu laptopul am reinstalat driverul virtual camera si tot nu imi arata camera un sfat cum sa fac ?va multumesc Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Va salut ! Ce sistem de operare folositi pe acest laptop ???? Astept raspuns ! Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 windowes 7 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Ati instalat ultima verisune de skype,daca da, atunci intrati la unelte/optiuni/setari video/selecteaza camera web/bifati casuta numai persoanele din lista de prieteni...si dati salveaza...Iar pe urma vedeti daca functioneaza normal camera. Mult succes !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum