alex26 Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 La acest amplituner se pierde semnalul pe undeva, mai exact dupa potentiometrul de volum, pe cel de balans am amplificare ok, se simte tare in difuzoare daca ating potentiometrul. Dar daca ating oricare din pinii potentiometrului de volum nu se aude nimic. Banuiesc ca este o piesa care afecteaza ambele canale, ca ambele fac la fel. De exempul daca comut pe radio se aude dar foarte incet, daca comut pe tape , nu se aude nimic, parca e mort. Nu stiu cine face selectia surselor de intrare, este vreun integrat, sau doar din claviatura. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Descarcă schema de pe net şi verifică tensiunea +15V ce alimentează preurile de volum şi ton, de asemenea verifică circuitul de mut cu trz T23,24. Comutarea e simplă. Link spre comentariu
alex26 Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 D-le Zal, am tot verificat zona si totul era ok. Pana la urma am scos mufa de la claviatura, comutatoarele de memorare a posturilor si acum merge ok., doar ca nu mai merge pe radio. Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum