Vizitator Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 L-am trimis acum, dar se pare ca pe yahoo nu poti primi atasamente > 10 MB.Ti-am trimis detalii pe pm. Link spre comentariu
cristirhq Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Multumesc, Traian B. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Pentru Traian B:Ar fi instructiv daca ai pune niste poze cu masuratori la o lampa ceva mai "vintage", si cu rezultate bineinteles... Link spre comentariu
Kosmin Postat Martie 12, 2009 Partajează Postat Martie 12, 2009 Pentru cine mai vrea cartea de la P507A o poate da jos de AICI. Link spre comentariu
Vizitator marinike Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Salut!Am si eu la servciu un astfel de catometru de tip P507A dar din pacate nu avem si un manual de utilizare. Din ce mi-au spus colegii mai in varsta acesta a fost adus de cineva care le-a explicat o singura data cum se utilizeaza si, din pacate, nimeni nu a retinut mai nimic.... Astazi am avut nevoie sa stim daca niste lampi sunt sau nu bune si inevitabil ne-am lovit de el....Imi poate explica cineva procedeul complet de masurare al unei lampi?Multumesc! Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Salut!Am si eu la servciu un astfel de catometru de tip P507A dar din pacate nu avem si un manual de utilizare. Din ce mi-au spus colegii mai in varsta acesta a fost adus de cineva care le-a explicat o singura data cum se utilizeaza si, din pacate, nimeni nu a retinut mai nimic.... Astazi am avut nevoie sa stim daca niste lampi sunt sau nu bune si inevitabil ne-am lovit de el....Imi poate explica cineva procedeul complet de masurare al unei lampi?Multumesc!Stiu ca viobio are unul asemanator si daca il rogi frumos cred ca iti va arata el cum se masoara un tub, de explicat sunt foarte multe, din ce gasisem pe la polonezi manualul de utilizare parca avea vreo 12-15pagini.Sau daca vrea domnul Fery, sa scaneze manualul de utilizare - P507A si sa-l puna aici. (asta in caz ca il mai are) Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Ştie cineva cu ce accesorii era livrat acest catometru - în afară de cablul de alimentare bineînţeles şi de ştrapurile cu rezistenţele amintite mai sus pentru tuburile ochi magic. Se pare că aceste accesorii erau cumva fixate de capac. Ce fel de cablu conector se utiliza la tuburile ce aveau electrozi scoşi în capătul lămpii(de ex. PL 500!).Cum arăta acest cablu şi unde se lega la catometru?! Mulţumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum