Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Catometru P 507A

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristirhq

5

• tubeman

2

• Kosmin

2

• yo9hrb

2

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator marinike

Salut!Am si eu la servciu un astfel de catometru de tip P507A dar din pacate nu avem si un manual de utilizare. Din ce mi-au spus colegii mai in varsta acesta a fost adus de cineva care le-a explicat o singura data cum se utilizeaza si, din pacate, nimeni nu a retinut mai nimic.... Astazi am avut nevoie sa stim daca niste lampi sunt sau nu bune si inevitabil ne-am lovit de el....Imi poate explica cineva procedeul complet de masurare al unei lampi?Multumesc!

Link spre comentariu

Salut!Am si eu la servciu un astfel de catometru de tip P507A dar din pacate nu avem si un manual de utilizare. Din ce mi-au spus colegii mai in varsta acesta a fost adus de cineva care le-a explicat o singura data cum se utilizeaza si, din pacate, nimeni nu a retinut mai nimic.... Astazi am avut nevoie sa stim daca niste lampi sunt sau nu bune si inevitabil ne-am lovit de el....Imi poate explica cineva procedeul complet de masurare al unei lampi?Multumesc!

Stiu ca viobio are unul asemanator si daca il rogi frumos cred ca iti va arata el cum se masoara un tub, de explicat sunt foarte multe, din ce gasisem pe la polonezi manualul de utilizare parca avea vreo 12-15pagini.Sau daca vrea domnul Fery, sa scaneze manualul de utilizare - P507A si sa-l puna aici. (asta in caz ca il mai are)
Link spre comentariu
  • 9 ani mai târziu...

Ştie cineva cu ce accesorii era livrat acest catometru - în afară de cablul de alimentare bineînţeles şi de ştrapurile cu rezistenţele amintite mai sus pentru tuburile ochi magic.

Se pare că aceste accesorii erau cumva fixate de capac.

Ce fel de cablu conector se utiliza la tuburile ce aveau electrozi scoşi în capătul lămpii(de ex. PL 500!).Cum arăta acest cablu şi unde se lega la catometru?!

Mulţumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări