Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

culori display laptop

mihaitss

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaitss

4

• FLORIN IORDACHE

2

• riderinblack

2

• Th3_uN1Qu3

2

Buna seara ! Eu asi zice mai intai sa faceti o mica proba cu un monitor extern....ca sa vedeti daca face tot asa sau merge fara nici o problema.....

Dar laptopul dvs nu are si el vreo marca,vreun model anume....????

Astept raspunsurile la aceste doua intrebari !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

L.am montat la televizor prin VGA si se vede bine, deci placa video e buna. Acum cand am deschis laptopu inainte de logoul de la windows a aparut 1/2 din ocran in purici albi cu niste linii colorate. Modelu e HP Pavilion g6

l.am si desfacut iar mufa aia care vine pe placa e montata bine nu stiu ce altceva poate fi?

Link spre comentariu

ca sa v-a dati seama ca este defecta placa video,rulati un benchmarks ,oricare. eu zis ca este problema la display. conectorul,pamblici...din imaginea postata cam lipseste rosu,deci....cu grija si atentie la display!

totusi imaginea nu este prea clara pentru a deduce daca sunt artefacte.daca sunt artefacte-defecta placa video.

Link spre comentariu

Pai daca ziceti ca se vede foarte bine pe monitor,adica fara nici o problema,atunci sigur este vorba de display-ul laptop-ului sau poate mai fi vb de conectorul,pamblici,asa cum va zis si domnul ovy83 .

Link spre comentariu

Seria dv de la hp..nici nu trebuie sa te uiti in alta parte

Macar stie unde e problema. Oricum peste o saptamana maxim trece iar pe aici.. Macar cu un reflow executat cum trebuie  si cu racire modificata..hehe..poate il tinea mai mult.Poate..

Tot la scuturat bilele se ajunge..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări