mihaitss Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Salut! Am o problema la un laptop! peste noapte a patit ceva si nu imi dau seama din ce cauza. Care ar fi remediul? Rog ajutorul vostru! Multumesc! http://www.imagesocket.com/photos/guest/2723740 http://www.imagesocket.com/photos/guest/2723741 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Buna seara ! Eu asi zice mai intai sa faceti o mica proba cu un monitor extern....ca sa vedeti daca face tot asa sau merge fara nici o problema..... Dar laptopul dvs nu are si el vreo marca,vreun model anume....???? Astept raspunsurile la aceste doua intrebari ! Editat Noiembrie 19, 2014 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
mihaitss Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 L.am montat la televizor prin VGA si se vede bine, deci placa video e buna. Acum cand am deschis laptopu inainte de logoul de la windows a aparut 1/2 din ocran in purici albi cu niste linii colorate. Modelu e HP Pavilion g6 l.am si desfacut iar mufa aia care vine pe placa e montata bine nu stiu ce altceva poate fi? Link spre comentariu
porscheg Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Tot placa video Link spre comentariu
ovy83 Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 ca sa v-a dati seama ca este defecta placa video,rulati un benchmarks ,oricare. eu zis ca este problema la display. conectorul,pamblici...din imaginea postata cam lipseste rosu,deci....cu grija si atentie la display! totusi imaginea nu este prea clara pentru a deduce daca sunt artefacte.daca sunt artefacte-defecta placa video. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Pai daca ziceti ca se vede foarte bine pe monitor,adica fara nici o problema,atunci sigur este vorba de display-ul laptop-ului sau poate mai fi vb de conectorul,pamblici,asa cum va zis si domnul ovy83 . Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Verificati cablul lvds. Poate aveti noroc si este de la el, daca nu ...... chip video cu probleme. Link spre comentariu
mihaitss Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Am schimbat cablul lvds si tot asa face. La chip video pot face ceva sau se repara doar prin schimbare Link spre comentariu
mihaitss Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Am rezolvat problema! Am incalzit placa cu feonu si am insistat mai mult pe chipu video. Multumesc mult tuturor! Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 3 zile va functiona....... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Pai si nu e de ajuns? Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Seria dv de la hp..nici nu trebuie sa te uiti in alta parte Macar stie unde e problema. Oricum peste o saptamana maxim trece iar pe aici.. Macar cu un reflow executat cum trebuie si cu racire modificata..hehe..poate il tinea mai mult.Poate.. Tot la scuturat bilele se ajunge.. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 Nu e DV, e ceva mai nou. Pavilion G6. Am impresia ca modelul ala este cu video ATI. Cu reballing va tine pana crapa altceva la el, vorba cuiva de aici de pe forum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum