Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Clip detector

MDshelll

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sinescu marius

4

• remus68

3

• MDshelll

2

• niq_ro

1

Top autori în acest subiect

• 6 ani mai târziu...

sall vreau sa imi fac si eu la noul amplificator pe care tokmai lam terminat un indicator de clip ca in schema asta http://www.google.com/search?q=indicato ... B880%3B574 modulele de la amplificator se alimenteaza la la 80v-0-80v 160v+ - intrebarea mea ar fi ce ar trebui sa modific in schema ca sa o pot alimenta la tensiunea aia si sa functioneze normal .

ca akm la cum arata ea nu tine la alimentarea aia :rade:

Link spre comentariu

am facut montaju am inlokuit cateva rezistente da nu merge asa cum trebuie cand dau volum maxim ledu se aprinde tare si palpaie iar cand micsorez volumu tot piupeste asa din ce in ce mai incet pana la aproape de jumatea volumului cand sta stins iar daca cresc volumu putin de tot incepe sa ciupeasca asa incet :rade: am umblat si la rezistentele alea 2 pe care intra semnalu daca le pun mai mari nu mai palpaie de loc. Normal din alea 2 se regleaza dar asta e nebun :rade: normal trebe cand e in maxin sa ciupeasca mai mult ca in video asta http://www.youtube.com/watch?v=PsU3Z9d6gaw mie nu imi face asa ce o avea ?

montaju e realizat corect

se comporta zici ca e un led in serie cu o rezistenta mai mare pe difuzor

Link spre comentariu

Tinind cont de diferenta de tensiune la care alimentezi amplificatorul tau, ar fi trebuit sa inlocuiesti valorile rezistentelor dupa cum urmeaza (in stinga e valoarea din schema originala):1K5 -> 2K12K -> 16K16K -> 22K22K -> 30K

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

iam dat de cap pana la urma akm merge mai bine rezistentele leam pus dinainte sa vad postarea lui remus 68 exact la fel cum lea calculat el numai pt ca mi.a fost frica sa nu crape am pus rezistentele alea in lok de 1.5k pusesem 4.7k de proba si facea mici figuri dupa am pus de 2.2k si a mers bine asa remus 68 are dreptate cum a calculat rezistentele pt alimentarea aia 2x80v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări