Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reciver mouse wireless

AlexDima

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlexDima

4

• anddy

2

• FLORIN IORDACHE

2

• belasajgo

2

Cum s-a stricat? De unde stii ca nu mai poate fi reparat? Daca ar fi de exemplu doar mufa rupta, s-ar putea repara.

De obicei aceste receptoare vin impreuna cu mouse-ul. Cred ca fiecare mouse functioneaza doar cu receptorul propriu, deoarece poti avea mai multe mouse-uri de acelasi fel in functiune, fara sa se deranjeze reciproc.

Link spre comentariu

Eu l-am stricat, el oricum facea figuri...si l-am desfacut, si din greseala am rupt ceva de pe placuta lui, nu ma intereseaza sa il repar,practic e distrus acum, am citit undeva ca se poate inlocui cu altul care are seria aia P/N : 810-000215 , doar ca am postat aici cu gandul ca poate stie cineva de unde se poate procura asa ceva  :rade:

FLORIN IORDACHE Multumesc pentru raspuns, mouse-ul functioneaza, inainte cu 10 minute sa il desfac, a functionat cu acest reciver, doar ca m-a mancat undeva sa il desfac, si cu aceasta ocazie s-a dus :) Editat de AlexDima
Link spre comentariu

Se gaseste asa ceva,dar nu va pot spune aici....unde gasiti,daca chiar vreti sa va spun unde gasiti,atunci eu va spun,dar pe mesaj privat.... :reytre

Da, as vrea sa stiu unde gasesc, daca imi puteti spune, imi dati mesaj privat, multumesc!

Link spre comentariu

Cel mai elegant ca sa zic asa ar fi sa gasesti un receptor unifying care are steluta portocalie pe el.

Aceste receptoare se imperecheaza cu pana la 6 soricei..sau tastaturi in acelasi timp.

Avantajul ca este foarte mic si nu mai dai peste el ...dar doar sa-l dea cineva care si-a busit mouse-ul, ca separat nu cred ca se gasesc la noi in tara.

Posted Image

Link spre comentariu

Cel mai elegant ca sa zic asa ar fi sa gasesti un receptor unifying care are steluta portocalie pe el.

Aceste receptoare se imperecheaza cu pana la 6 soricei..sau tastaturi in acelasi timp.

Avantajul ca este foarte mic si nu mai dai peste el ...dar doar sa-l dea cineva care si-a busit mouse-ul, ca separat nu cred ca se gasesc la noi in tara.

Posted Image

nu stiu daca mouse-ul meu suporta aceasta tehnologie unifying , nu are nici o steluta portocalie pe el

Link spre comentariu

Trebuie avuta in vedere si tehnologia folosita de mouse. Unele mouse-uri comunica prin bluetooth, acolo inlocuirea receptorului e simpla, deoarece orice adaptor bluetooth functioneaza. Alte mouse-uri au receptoare care functioneaza pe o anumita frecventa, neavand legatura cu tehnologia bluetooth.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări