Vizitator icra Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 In urma discutiilor avute pe PM cu ALEKS : ALEKS wrote:Dupa cum se vede si in fotografie, rezistorul semireglabil este cu 3 picioare, miniatura, cursorul la jumatate setat pentru a functiona sursa de tensiune de tip "charge-pump" bine cu PIC-urile mai "hraparete".Am efectuat peste 400 de programari cu el (majoritatea pentru 16F628 / 16F628A caruia ii trebuie modificare - soclu fara anume pini), folosind soft-ul WinPIC. Nu am primit erori decat atunci cand aveam setat gresit cursorul semireglabilului.Rezistenta de 0 ohm este o sarma pe cablajul meu.Parerea mea este ca e printre cele mai bune programatoare de microcontrollere PIC datorita gradului de miniaturizare.Softul chinezului nu-i bun de nimic, cel putin mie nu-mi face trebuinta intrucat am o masina 80486DX4/120MHz si n-am cum sa instalez MS Framework. De aia folosesc cu incredere WinPIC.PS: Discutia asta era mai buna direct in thread acolo. Astfel citeau si invatau si altii din ceea ce vorbim noi aici.Numai bine,Alex pentru RCDhttp://feng3.cool.ne.jp/en/rcd.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum