Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv buntz

Florin Neagoe

Postări Recomandate

am intrat,am reusit sa mai maresc putin imaginea dar nu de tot,ce mai pot face?

...intelegem ca tv-ul dvs.are imaginea restrinsa, dar nu precizati daca pe H , sau pe V. Puneti o poza sa vedem cum se manifesta defectul !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

24

• BUGHIU

7

• dan cod

7

• Radiotelegrafist

7

OK. ...din foto 2 se pare ca imaginea nu se desfasoara pe verticala in totalitate. Eu as modifica valoarea rezistentei R304, dar f.f.putin .(Ex.daca in schema este data de 1ohm, as incerca cu 0,82 ,sau 0,75ohmi). Daca imaginea se mareste prea mult, reduceti dimensiunea din MS. Mult noroc sa aveti!

Link spre comentariu

Pai , intai se micsoreaza  imaginea cu V AMP( sau V A )  si dupa aceea se incadreaza  corect imaginea cu VSHIFT   (sa fie aceeasi distanta si sus si jos )  , la urma se regleaza din nou cu V AMP  ca se depaseasca un pic marginile  ecranului !!

Link spre comentariu

da domni dan.am dat la maxim acolo si a ramas cum se vede in poze,pana sa umblu in sm  era mai mica imaginea,rezistenta are o.99r,am pus una mai mica 0.68r si s-a marit imaginea.acum sa vad care este valoarea corecta

Link spre comentariu

este prea mica de 0,68, puneti una mai mare si aduceti imaginea aproape de normal, ....dar corectia finala se face tot din meniul de service.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări