HelliosSun Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Buna ziua.De curand am gasit pe net un anunt care contine colectia de carti CIRCUITE ELECTRONICE 301-305.Ce contin aceste carti sau care este mai buna din cele 5?Adica iti explica tranzistoul este ala si face aia este facut din sau dioda face aia etc sau decat iti prezinta toate circuitele integrate si scheme cu ele?Pe mine m-ar interesa o carte care sa contina toate componentele electronice de baza tranzistorul dioda condensatorul bobina etc si integrate in care sa imi explice ce face in circuit din ce este realizata cum functioneaza si scheme cu diferite utilizari.Aceste carti contin asa ceva?Aveti o recomandare pt asa ceva?Multumesc. http://olx.ro/oferta/colectie-carti-301-305-circuite-electronice-editura-teora-ID1UzSp.html Editat Noiembrie 18, 2014 de HelliosSun Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 subiectul acesta trebuia sa-l postezi la sectiunea incepatorului,sau mai de graba citeste acolo si o sa afli tot ce te intereseaza. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 On topic cărțile conțin diferite scheme nu teorie despre piese. Link spre comentariu
tiptronic Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 In seria "300 Montaje Electronice" sunt preluari de articole, cu scheme si explicatii, din revista Elektor, din diverse perioade de existenta, in jur de 1500 de articole. Seria incepe cu "300...". Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Nu recomand achizitionarea cartilor decat daca doresti sa ai o colectie in biblioteca personala cu carti din domeniul electronicii. Cum a spus si colegul de mai sus, acele carti sunt mai mult un album foto cu scheme preluate din alte reviste si uneori cu detalii constructive insuficiente pt un incepator. Am si eu cateva dintre acele carti insa le am cumparat in perioada cand accesul la internet era un pic mai dificil si era oarecum mai rentabil sa cumperi o carte desi pretul lor nu a fost tocmai mic. Daca esti pasionat de electronica, gasesti pe internet cam tot ce te intereseaza in materie de constructii. Pentru teorie, iti recomand intai sa dai o tura pe la biblioteca judeteana si sa vezi ce au pe rafturi, e gratis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum