Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv buntz

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

15

• Radiotelegrafist

6

• bobo

4

• dan-a2

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu stiu cum ai facut sa fie nevoie sa-i schimbi pe toti dar credema ca si eu am intalnit finali video arsi dar nu mai mult de doi si asta pe un singur tun,orienteazate de pe alta placa tk in general sunt la fel cele chinezesti exclus cele cu integrat.

Link spre comentariu

ce e asa greu de schimbat niste tranzistori si rezistente pai daca ai o culoare care merge trebuie sa te orientezi pe culoarea aceia si le faci si pe celelalte dupa culoarea care merge succes

Link spre comentariu

mai am o placuta tk dintrun tv buntz,foto,o pot pune,dar asta are decat 3 tranzistori c2482,si unul a1015,iar cea defect are 6 tranzistori bf+si inca trei c...merge oare .

foto,dar nu stiu unde sa le bag fotografiile.

Link spre comentariu

bubu, dnul. traianpop a inteles gresit eu nu am avut intentia sa te induc in eroare doar am specificat ca poti folosi cam arice tranzistori chinezesti dar sa fie de videofrecventa chiar si recuperati de pe alte placi tk.acel trz.a1015 nu este montat acolo ca final video ci cu totul alta functie.

Link spre comentariu

bubu acele foto cu placile tk nu se deschid,si puteai si tu sa le cureti putin de praful depus pe ele sau e calitatea foto de vina,in felul acesta mare lucru nu se distinge

Link spre comentariu

Dl. Giorgi, nu am inteles gresit, era un raspuns putin ironic, si imi cer scuze pentru asta.

Daca bubu va vrea sa puna acolo A2015, si daca cititi postarile lui, va veti da seama  de ce am raspuns asa.

Cum spunea cineva de aici, bubu vrea sa faca un ban de pe spinarea noastra( mai corect, a dumneavoastra), se pare ca prea putin invata de pe elforum.

(A dumneavoastra, pentru ca eu nu mai repar, decat in cazuri exceptionale, deci nu-mi permit sa dau sfaturi;

Ontopic:  am reparat si eu o chinezarie mai demult, pe placa tk avea doar cei trei tranzistori, desi era prevazuta pentru inca sase, si nu erau montati din fabricuta.

Tv avea alt defect, dar merge si azi sanatos, fara sase tranzistoare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări