Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot sa pun netu pe Laptop, de ce?

Solim

Postări Recomandate

La noi PPPoE cere MAC. Altfel nu se initializeaza modemul si trebuie sunat la UPS sa-i dea ei un remote reset.Numai la router se da CD, la modem din cate stiu nu.Bafta!Costel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

26

• vlad_2770

5

• Blind

5

• pavcostel

4

Top autori în acest subiect

P.S. Sper ca nu ai WinXP (sa nu ai Win 2003 ca acolo este un pic altfel)

Pai pe comp am win xp professional iar pe laptop am ala originalu dar e xp home edition...e vreo buba?
Link spre comentariu

Pai se pare ca vrea si desktop-internet... In cazul asta nu vor merge amandoua decat pe USB.@Florin48Du-te frate pana la el, precis e in Complexul de camine...Bafta!Costel

Nu-i nimeni mah in nici un complex!Si nici nu vreau desktop-internet.Vreau pur si simplu sa pot conecta si laptopu la net,nu amandoua deodata!ca nu-mi trebe,dar din cand in cand sa mai bag si laptopu la net.
Link spre comentariu

Acum vine intrebarea, tu ai un astfel de CD? Sau cind ti-a fost instalat modemul a venit un tip de la firma respectiva si l-a instalat?

Aia de la UPC au pus modemu si l-au instalat.Nu au bagat nici un fel de cd in comp.Au tastat ceva acolo la Start->Run.. si cam atat.Am sa pun imediat poz cu cd si cutia de la modem si mai un cablu de usb care nusth cei cu el poate va spun ceva.
Link spre comentariu

:axe: :axe: S-a scris mai inainte. Daca nu te descurci, mai da un semn. Scuze de confuzie, dar nici tu nu ai dat explicatii suficiente...Bafta.CostelP.S. - ca sa eviti problemele cu germana, fa in paralel comenzile si pe desktop, ca e in engleza!Desi ar trebui sa mearga si pe conexiunea USB, pus pe DHCP auto, fara sa mai clonezi nimic! Si le ai pe amandoua!

Link spre comentariu

Ca sa vedem ca nu ai uitat ceva, dupa ce ai pus MAC-ul de pe desktop pe laptop sa faci urmatoarele pe ambele calculatoare: Start->Run-Command, ti se deschide fereastra de dos si acolo scrii comanda ipconfig /all, faci capturi la ambele ferestre (cea de pe desktop si cea de pe laptop) si le atasezi aici sa vedem si noi ca ai acelasi IP si acelasi MAC. Deci sa vedem capturile.

Link spre comentariu

Bah fratilor, am sunat la aia de la upc, s-apoi jumate de ora am stat cu ei pe fir si imi dadeau indicatii si resetau si mior si luat macu si tot.......... si tot degeaba.am facut ce mio zis ala pas cu pas, da nici vorba sa am net pe laptop!!!!!! :smt005 Apoi o zis ala ca deschide un deranjament pe adresa mea(adica sa vina un mester sa vada carei treaba),s-apoi eu iam zis sa nu deschida inca ca sa mai vad eu impreuna cu voi marilor mesteri carei buba la laptopu asta????ce are nui dau mancare buna?nu-l respect?ce are?Cine mai stie pe aici sa-mi spuna!Nu o fi buna placa de retea(laptopu lam luat acu catebva luni din gremania de la o cunostinta aproape nou) sau or fi ceva setari aiurea?Plsss help me

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări