vergil Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Rog un manual service ptr acest monitor , sau macar numai schema electronica a modulului TCON . Probleme cu sunetul . Multumesc . Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 si ce treaba are T-CON cu sunetul ?!!! Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Are , fiindca acolo se afla montajul audio ptr difuzoarele incorporate în monitor . Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Si nu puteti sa cautati datasheetul integratului folosit si sa verificati daca se alimenteaza corect si ajunge semnal audio pe intrarea lui ? Ar trebui sa va descurcati si fara schema. Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Este controlat de o memorie 24C16 , cel putin in sb si mute . As vrea sa vad ce si cum . Din ce am obs pina acum , sar parea ca memoria e dusa . Era mai bine cu o schema in fata . Link spre comentariu
iod2 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 circuit final de sunet controlat de o memorie? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Poate te ajuta : MYRIA VL9A9PX-E33 SMD24C16.rar Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Pin 11 de la TDA vine la pin 7 al memoriei 24C16AN . Pin 12 de la TDA vine printrun tz tot la acelasi pin al memoriei . In cazul ca m-am inselat asta e . Am ridicat pinul 7 al memoriei , sa nu mai faca contact, si ampliful funcationeaza , in schimb nu se mai poate actiona functia de mute din setarile monitorului , sectiunea audio . Cred ca o sa-l las asa . Multumesc . @dan-a2 Acela e un damp ? multumesc , nu am cu ce sa îl folosesc . Editat Noiembrie 18, 2014 de vergil Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) la memoriile 24cxx pinul 7 este pinul de scriere si de cele mai multe ori este legat la masa impreuna cu pinii 1,2,3,4. pinii 5 si 6 sunt clok si data iar 8 este + alimentare. cred ca cea mai buna solutie este sa programatia memoria cu dumpul primit sau sa incercati cu o memorie goala sau sa o stergeti pe cea din aparat dar nu inainte de a salva continutul din ea. spuneti cu ce final tda este sunetul. intra in discutie si tranzistorul de pe mute care poate fi defect. Editat Noiembrie 18, 2014 de bobo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum