Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor Myria VL9A9PX-E33

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

4

• tehtronics

1

• iod2

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Si nu puteti sa cautati datasheetul integratului folosit si sa verificati daca se alimenteaza corect si ajunge semnal audio pe intrarea lui ? Ar trebui sa va descurcati si fara schema.

Link spre comentariu

Pin 11 de la TDA vine la pin 7 al memoriei 24C16AN  . Pin 12 de la TDA vine printrun tz tot la acelasi pin al memoriei . In cazul ca m-am inselat asta e .

Am ridicat pinul 7 al memoriei , sa nu mai faca contact, si ampliful funcationeaza , in schimb nu se mai poate actiona functia de mute din setarile monitorului , sectiunea audio . Cred ca o sa-l las asa .

Multumesc .

@dan-a2

Acela e un damp ? multumesc , nu am cu ce sa îl folosesc .

Editat de vergil
Link spre comentariu

la memoriile 24cxx pinul 7 este pinul de scriere si de cele mai multe ori este legat la masa impreuna cu pinii 1,2,3,4.

pinii 5 si 6 sunt clok si data iar 8 este + alimentare.

cred ca cea mai buna solutie este sa programatia memoria cu dumpul primit sau sa incercati cu  o memorie goala sau sa o stergeti pe cea din aparat dar nu inainte de a salva continutul din ea.

spuneti cu ce final tda este sunetul.

intra in discutie si tranzistorul de pe mute care poate fi defect.

Editat de bobo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări