Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Copiere casete video

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

2

• Laurentiu

1

• rimache

1

Vizitator mister_rf

Mai important este numarul de pastile video cu care este echipat in plus ca un numar mai mare de pastile ajuta la un stop-cadru mai bun.

Hai ca e buna chestia asta...Vorbim de copiere nu de stop cadru.Cel mai important este modul de conectare, ideal este folosirea unor iesiri de tip ''S-Video'', cu luminanta si crominata separat.O alta problema este tipul de caseta folosit. Desi in ultimul timp, difera doar eticheta... :smt003 Si daca vom face presupuneri fara sa avem o idee despre ce VCR-uri comparam, rezultatul este nul.Eu in practica as incerca diferite combinatii si alegerea se va face in functie de rezultat... :smt001 Poate ca intern un VCR dublu transfera semnalul pe componente separate: luminata si crominata.
Link spre comentariu

Salve,Ma bag si eu. Foloseste un video pe care scrie si HQ (nr. de linii mai mare).Pe caseta trebuie sa scrie HG si sa fie de metal (acoperirea benzii). Cel mai bun sistem VHS ramane totusi SVHS. (APROAPE 400 LINII).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări