ctepeo Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 La copierea unei casete V.H.S. când obţin o imagine mai bună: când folosesc un V.C.R. de la mijlocul aniilor '80 şi unul din anii '90-'000 sau un V.C.R. dublu din anii '80? Link spre comentariu
rimache Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 Cred ca importanta este uzura VCR-urilor. La cel dublu ai avantajul pierderilor mai mici pe cablu, dar nu stiu daca este semnificativ, adica nu se vede "la ochi"... Link spre comentariu
Vizitator niko77 Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Mai important este numarul de pastile video cu care este echipat in plus ca un numar mai mare de pastile ajuta la un stop-cadru mai bun. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Ianuarie 3, 2007 Partajează Postat Ianuarie 3, 2007 Mai important este numarul de pastile video cu care este echipat in plus ca un numar mai mare de pastile ajuta la un stop-cadru mai bun.Hai ca e buna chestia asta...Vorbim de copiere nu de stop cadru.Cel mai important este modul de conectare, ideal este folosirea unor iesiri de tip ''S-Video'', cu luminanta si crominata separat.O alta problema este tipul de caseta folosit. Desi in ultimul timp, difera doar eticheta... :smt003 Si daca vom face presupuneri fara sa avem o idee despre ce VCR-uri comparam, rezultatul este nul.Eu in practica as incerca diferite combinatii si alegerea se va face in functie de rezultat... :smt001 Poate ca intern un VCR dublu transfera semnalul pe componente separate: luminata si crominata. Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2007 Păi o casetă "Panasonic" nu e mai bună decât una "TDK"? :rock: Link spre comentariu
Laurentiu Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Salve,Ma bag si eu. Foloseste un video pe care scrie si HQ (nr. de linii mai mare).Pe caseta trebuie sa scrie HG si sa fie de metal (acoperirea benzii). Cel mai bun sistem VHS ramane totusi SVHS. (APROAPE 400 LINII). Link spre comentariu
Vizitator niko77 Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 Nu o sa observi nici o diferenta la inregistrare cu euroscart , s-video sau cu un vcr dublu,daca vei face inregistrarile pe aceeasi tip de caseta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum