catax4u Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Va salut. Am un monitor tv FLATRON M2380D de la LG. Am remarcat ca are cred,unul sau doi pixeli care sunt ori blocati pe albastru ori nu mai defecti. Am luat legatura cu cei de la LG, monitoru nu mai e in garantie, le-am trimis niste poze si mi-au recomandat sa-l trimit la ei in service pt. o evaluare. Acum, ma gandesc daca merita sa platesc toate cele, adica transport, reparatia; avand in vedere ca e vb numai de maxim 2-3 pixeli si binenteles cu presupunerea ca nu vor fi afectati si altii. Pun si poza aici. Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Pixelii morti nu mai pot fi reparati...... nu te complica cu trimisul in service deoarece nu vei rezolva mai nimic. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 am si eu un monitor cu vreo 6 pixeli raspanditi pe tot ecranul daca nu ma insel. raman rosii si verzi. nu ma afecteaza cu nimic. mai am si un sony vaio cu o dunga pe jumatatea ecranului.....aia ma cam enerveaza cand o vad, dar dupa un timp uit de ea daca il folosesc mai mult timp. oricum e folosit doar pentru net (mai mult pentru datasheet-uri sau verificarea unor aparate). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum