Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se afla plusul si minusul

terente

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terente

4

• MifTy

2

• Sandu_alex_999

2

Ori cat de stupida ar parea intrebarea mea va rog sa nu dati cu parulAs vrea sa stiu si eu cum se afla minusul si plusul de exemplu la un traf ,la un condensator , etc

un traf nu are plus si minus - el are tensiune alternativadaca e vorba de un alimentator care debiteaza tensiune continua - si nu stii care plusul si care e minusul - poti sa afli usor cu ajutorul unui aparat de masura d`ala de bazar la 10 RON bucatala condensatoare - ar trebui sa scrie pe ele
Link spre comentariu

imi place terente... intai intreaba de plus si minus, apoi de ipa300...vasile, mai pune deoparte un kit sau 2 pentru terente: sigur il "afuma" pe primul!!! :smt005

:smt043 :smt043 nu mai fiti mai asa rai cu saracul om :goodman:
Link spre comentariu

Na sper sa nu afum nici unul daca am o schema si verific de 10 ori pana leg firele alea nu cred ca o sa fie probleme Eu e adevarat ca sunt incepator dar am muuuuuuuuuulta vointa si intai vreau sa ma asigur ca tot ce fac este bine de aceia va cer parerea voua ca doar sunteti profesionisti nui asa?

Link spre comentariu

Voi ce ziceti nu e asa cum spun eu? :partyman: :weedman:

............si crezi ca profesionistii nu mai ,, bulesc'' din cand in cand componente ? Daca ar stii fostii mei patroni, cate componente de REALA valoare nu le-am ars eu din graba , neatentie sau nepasare, cred ca ar turba de furie. :smt073 :smt014 :smt013 :smt084 Bine ca aia de la aprovizionare erau toti niste berbeci si habar nu aveau ce le ceream in necesarele de materiale. :smt003
Link spre comentariu

Eu sunt sigur ca toti cei de aici am ars ceva,ca e din : greseala,neatentie,graba sau nepasare aia e altceva :weedman:

Greseala este omeneasca oricat de profesionist ai fi.De multe ori din graba te mai si atingi de un +300V (cei care repare tv-uri si monitoare stiu). :smt079
Link spre comentariu

Eu sunt sigur ca toti cei de aici am ars ceva,ca e din : greseala,neatentie,graba sau nepasare aia e altceva :weedman:

Greseala este omeneasca oricat de profesionist ai fi.De multe ori din graba te mai si atingi de un +300V (cei care repare tv-uri si monitoare stiu). :smt079
şi dacă dai mâna dup'aia cu careva, spune despre tine că ai "o personalitate electrizantă"!!! :smt005
Link spre comentariu

Diferenta intre incepator si experimentat atunci cand monteaza ceva este:Procentul de componente care functioneaza din cele montate in total este mai mare la cel cu experianta... dar niciodata 100% :weedman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări