Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am un difuzor dintr-o boxa JBL TR225 care zbarnaie,ce fac

Vizitator dorutudj

Postări Recomandate

Vizitator dorutudj

un difuzor dint-o boxa JBL TR225care zbarnaie, el este pus pe medii, boxa avand 2 difuri de aceeasi dimensiune, unul pe bass, unul pe medii, ce sa fac cu el, trebe rebobinat? daca misc membrana nu atinge nicaieri nu se simte ca ar agata undeva dar totusi face urat cand canta la vol mare, dc trebe bobinat cine poate face asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

1

• vlad_2770

1

• Kenwood_DJ

1

• Solim

1

Top autori în acest subiect

Din putinele mele cunostinte, ca si eu am pus un difuzor de bas ca medie si se auzea ca in punga,adica tot asa ZBARNAIND,ma gandesc ca si difu tau e conceput pt bas si nu pt medie.Ia incearca sal pui pe bas si vezi daca mai baraie.

Link spre comentariu

baaa, cum ai pus tu dif de 18" pe medii ? :| jur ca nu inteleg ! cum te-ai gandit asa ? nu prea exista difuzor de 18" care sa urce mai mult de 400hz(aprox), si tu il pui pe medii ?, de aia baraie, nu le poate reda, cumpara un 8" sau 10" sau maxim 12" pt medii, mid-bas. cum sa folosesti 18" pt medii, doamne !!! bine ca nu l-ai pus pe inalte si ca mai apoi sa vii sa itnrebi de ce nu se aud inaltele klar si bine !

Link spre comentariu
Vizitator dorutudj

amandoua difuzoarte din boxa si cel de medii si cel de bass sunt la fel, doar ca ala de medii are un filtru, am pus dif si pe bass, face la fel, am mentionat si mai sus cand misc membrana nu se simte ca ar agata asa ca nu cred ca e desprinsa vreo spira insa el totusi in sarcina parca ar atinge undeva

Link spre comentariu

Daca ai reusit sa pui difuzorul cu pricina pe bass si face la fel probleme este aproape clar ca are probleme. Scrie mai multe detalii despre ce ai facut cu boxa respectiva. Boxele ce putere au? La ce amplificator le-ai conectat? Asa si eu in week-end-ul trecut trecind pe linga un bloc m-a pufnit risul cind un zapacit dorea sa chinuie vecinii dar isi chinuia boxele cu distorsiuni. Chiar am stat citeva minute ...poate ... poate ii pica boxele :smt003 . Dar se pare ca nu am avut bafta sa le aud dindu-si duhul :smt003 .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări