mihaitss Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Buna ziua! Daca se poate m-ar interesa o explicatie si un remediu pentru o defectiune la un tv crt Platinium . Acest televizor mergea foarte bine, cand la un momendat nu mai avea imagine ci doar sunet, televizorul se aprinde normal , sonorul merge bine dar ecranul este negru. Eu asi dori un sfat cum sa il repar si ce are defect in el . Multumesc anticipat. O zi buna. Link spre comentariu
santamihai Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Tensiunea de 200 V este ?Verificati lipiturile pe placa tk... Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Lipsa 200V albește ecranul.Acolo daca liniile merg trebuie văzut circuitul de filament. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Poate ne spuneti modelul tv. , eventual sasiul !! Link spre comentariu
mihaitss Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) sau Editat Noiembrie 16, 2014 de mihaitss Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Prima data refa lipiturile pe placa tk (placa tubului ) >> filamentul tubului se aprinde ?? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 In general se duce1.Nu pleacă liniile2.Nu si filament.3.Defect BVul. Link spre comentariu
mihaitss Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Am reusit sa-mi fac timp sa-l desfac si ca refac lipiturile de pe placa tubului dar tot nu merge. Precizez ca nici inainte de refacere a lipiturilor, nici acum nu se aprinde filamentul. Ce pot sa mai verific? Multumesc! Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Inainte de-a reface lipituri etc.trebuia sa ne comunici. 1-Cu ce este echipat TV ? 2-Ce tensiuni sunt prezente ? 3-Daca te ocupi cu depanarea ? Impresia mea este ca nu te ocupi cu depanarea iar sfatul meu, apeleaza la un depanator autorizat. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Poate fi si lipitura la transformatorul de linii. Circuitul de filament este foarte simplu si poate fi verificat ușor. Verifica vizual sau cu ohmmetrul continuitatea traseului.Dar esti sigur ca ai HV? Link spre comentariu
neculavasile Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 eventual filamentul tubului ,in ideea ca ai inalta daca nu e inalta vezi de ce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum