Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor crt Platimium fara imagine

mihaitss

Postări Recomandate

Buna ziua! Daca se poate m-ar interesa o explicatie si un remediu pentru o defectiune la un tv crt Platinium . Acest televizor mergea foarte bine, cand la un momendat nu mai avea imagine ci doar sunet, televizorul se aprinde normal , sonorul merge bine dar ecranul este negru. Eu asi dori un sfat cum sa il repar si ce are defect in el . Multumesc anticipat. O zi buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaitss

3

• dan-a2

2

• dan cod

2

• santamihai

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Am reusit sa-mi fac timp sa-l desfac si ca refac lipiturile de pe placa tubului dar tot nu merge. Precizez ca nici inainte de refacere a lipiturilor, nici acum nu se aprinde filamentul. Ce pot sa mai verific? Multumesc!

Link spre comentariu

Inainte de-a reface lipituri etc.trebuia sa ne comunici.

1-Cu ce este echipat TV ?

2-Ce tensiuni sunt prezente ?

3-Daca te ocupi cu depanarea ?

Impresia mea este ca nu te ocupi cu depanarea iar sfatul meu, apeleaza la un depanator autorizat.

Link spre comentariu

Poate fi si lipitura la transformatorul de linii. Circuitul de filament este foarte simplu si poate fi verificat ușor. Verifica vizual sau cu ohmmetrul continuitatea traseului.Dar esti sigur ca ai HV?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări