adam stefan Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 ma puteti ajuta va rog sa resetez aceasta plasma la setarile din fabrica este adusa din anglia si este blocata in norma englezeasca atit pe frecventa cit si pe sunet multumesc o zi buna Link spre comentariu
santamihai Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 http://elektrotanya.com/panasonic_tx-p42x10b_tx-p42x10e_chassis_gph12de.pdf/download.html Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 17, 2014 Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 (editat) incercati v- ( de pe tv )si info telecomanda( apasat de trei ori ) Editat Noiembrie 17, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
adam stefan Postat Noiembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 http://elektrotanya.com/panasonic_tx-p42x10b_tx-p42x10e_chassis_gph12de.pdf/download.html multumesc ptr informatie am intrat in sm cu v- panou si 0 de trei ori dar nu reusesc sa schimb optiunea din anglia in eu vad ca pe manual service apare dar pe tv nu Link spre comentariu
ionbel1 Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Daca este facuta pentru Anglia trebuie schimbata placa unde este selectorul de canale(acesta s-ar putea sa aiba in el si calea comuna) cu una cu selector FIF-UIF. Link spre comentariu
Vizitator marcucristian80 Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Normal ar trebui sa nu ai probleme cu TV dat fiind faptul ca tu folosesti un receiver romanesc conectat prin SCART sau HDMI. Eu sunt in UK si am tv englezesc cu receiver de DIgi si nu am nicio problema. Pe tvurile astea englezesti sunt doua menu-uri odata intrat in DTV trebuie apasat pe nu stiu ce dracu butoane si intra in menu-ul din digital iar acolo ai mai multe optiuni. Link spre comentariu
gaspadin Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Cautati optiunea de first instalation din menu, selectati tara, daca nu gasiti romania incercati germania sau ungaria si dati cautare. Toate televizoarele moderne in anglia sunt dotate cu selector FIF-UIF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum