doban Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Buna ziua.Cum se utilizeaza si cand bratara antistatica?Multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
UDAR Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Brățara antistatică se utilizează de regulă la extragerea și manipularea cartelelor care conțin componente sensibile ESD ( și cam toate conțin ) înainte de a le pune în cutiile speciale antistatice . Dacă masa de lucru nu este dotată cu alte mijloace antistatice se poate utiliza și în cursul operațiilor de depanare dar de obicei nu e cazul . De obicei brățara se folosește în sălile de echipamente nu în ateliere . Acolo pot fi alte mijloace - ”șosete” antistatice , masă de lucru legată la pământ combinat cu umidificatoare , etc. Cum se utilizează ? E simplu , se pune pe mână și se introduce fișa într-o priză (bornă, soclu, nu priză de 230V ) legată la pământ. Editat Noiembrie 16, 2014 de UDAR 1 Link spre comentariu
doban Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Am citit undeva ca la depanarea displayurilor de la tv-uri lcd este obligatoriu folosirea bratarii antistatice,altfel se poate distruge displayul. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Eu am observat ca si daca e pe mana nelegata la nimic ajuta. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum