cearda Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Este normal la o baterie de 1.2v,la incharcare sa ajunga pana la 2V? Tipul de baterie folosita:RC Sanyo 3600 NIMH. Link spre comentariu
Voltus Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 (editat) Depinde de curentul de incarcare .Daca acest curent este in limita a 1C ( 3.6A in cazul tau) atunci este cumva normal insa indica o crestere a rezistentei interne a acumulatorului si deci o uzura pronuntata. Editat Noiembrie 16, 2014 de Voltus Link spre comentariu
vldc Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Ce incarcator folosesti ? Tensiunea de 2V ai masurat-o cu aparatul de masura sau ai citit-o pe ecranul incarcatorului ? Link spre comentariu
cearda Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Ce inseamna ,,incharcare" ? Da,multumesc pentru corectare,scriu de pe o tableta si cateodata adauga litere in plus. Vina mea,nu am verificat ce am scris. Incarcatorul afisaza automat:tensiunea,intensitatea curentului. 400ma,cu atata am efectuat incarcarea. Link spre comentariu
vldc Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Maha ? LaCrosse ? Incarcatoarele acestea incarca in impulsuri si e normal sa vezi o tensiune de 2V . Nu te impacienta, asa functioneaza ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum