Vizitator Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Salut, tv este de 80cm si are pata din poza de marimea unei palme numai pe imagine, pe "purici" nu se observa nimic. Nu am nicio idee ce ar putea fi! Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) am vazut si eu cateva displayuri cu asemenea manifestare. la toate era sticla,nu se observa decat pe un anumit fond si privit dintr-un anumit unghi, le-am desfacut crezand ca este de la foliile de reflexie sau lichid(condens) intre folii si display dar nu a fost asa. posibil sa fi fost lovit usor in acea zona. mai am un display ciudat care din senin face un punct negru si acesta se mareste treptat pana ajunge la diametrul de 10cm(se sparg cristalele lichide). Editat Noiembrie 15, 2014 de bobo Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Multumesc pt raspuns, am adus si eu vorba de lovire inainte sa-l bag in priza, dar a negat ca ar fi fost expus. Monitoare lovite am avut vreo 3, dar pata era rotunda si nu era informatie in acea zona. Link spre comentariu
plasma Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 La panelurile lcd de tip mai vechi apare un fenomen de umbrire ( imbatranire ) a foliei de plastic a ecranului propriuzis, mai ales din cauza incalzirii excesive, provenita de la neoane din spate. Defectul este iremediabil si se poate rezolva doar prin inlocuirea panelului sau a .....tv-ului cu un Led nou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum