maky_geo Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 salut prieteni. am nevoie de o schema electronica a unui laptop gateway tablet pc edition model m275. ma poate ajuta careva dintre voi? multumesc mult. aveti mai jos o poza cu el ca idee. am partea audio cu probleme din cauza unei mufe intruduse incorect a intrat in stop driverul exista si am facut o reinstalare a driverului si nu reuseste sa functioneza. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 schema este foarte greu de gasit. puteti rezolva cu o placa de sunet pe usb. am avut si eu o problema la un laptop la care era defecta partea audio si am rezolvat cu asta; https://www.google.ro/search?q=placa+de+sunet+usb&espv=2&biw=1024&bih=442&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bItnVPPaG4eiyAPCnYDwBA&ved=0CDgQsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=qkCmTlxZpC_1eM%253A%3BTN330ON3ILl5wM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.gsmnet.ro%252Fpoze_produse%252F36350%252Fmari%252Fplaca-de-sunet-usb-virtual-7.1_0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.gsmnet.ro%252Faccesorii-usb%252Fplaca-de-sunet-usb-virtual-7.1--36350%3B200%3B200 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Buna seara ! Vedeti daca va ajuta acest linck : http://elektrotanya.com/gateway_m275_sm.pdf/download.html . Mult succes !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 salut prieteni. am nevoie de o schema electronica a unui laptop gateway tablet pc edition model m275. ma poate ajuta careva dintre voi? multumesc mult. aveti mai jos o poza cu el ca idee. am partea audio cu probleme din cauza unei mufe intruduse incorect a intrat in stop driverul exista si am facut o reinstalare a driverului si nu reuseste sa functioneza. posteaza la calculatoare si poate vei primi schema succes salut prieteni. am nevoie de o schema electronica a unui laptop gateway tablet pc edition model m275. ma poate ajuta careva dintre voi? multumesc mult. aveti mai jos o poza cu el ca idee. am partea audio cu probleme din cauza unei mufe intruduse incorect a intrat in stop driverul exista si am facut o reinstalare a driverului si nu reuseste sa functioneza. reinstaleaza uindowsul si programale si asa o sa mearga o idee de la mine numai bine ca oricum eu ma ocup si de pceuri Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 salut prieteni. am nevoie de o schema electronica a unui laptop gateway tablet pc edition model m275. ma poate ajuta careva dintre voi? multumesc mult. aveti mai jos o poza cu el ca idee. am partea audio cu probleme din cauza unei mufe intruduse incorect a intrat in stop driverul exista si am facut o reinstalare a driverului si nu reuseste sa functioneza Atunci sant sanse mari sa fie defect.....hardware; nicidecum .....software!!!Prin aceea mufa ,probabil s-a facut scurt undeva!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Da,ar mai fi o idee mica sa incercati sa-i denzistalati driverul audio si sa-l instalati din nou driverul audio.....sau puteti incerca si cu alt driver audio.... Dar am uitat ceva,daca ii montati un set de boxe normale,tot asa se aude.... ? V-am trimes eu niste scheme pe adresa dvs de e-mail...sper ca sa va ajute.....Aici nu am cum sa le pun aceste scheme pentru ca sunt destul de mari ca dimensiune...adica una are 12 mb.....alta are 5 mb.....si asa mai departe.... O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta ! Editat Noiembrie 15, 2014 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Da,ar mai fi o idee mica sa incercati sa-i denzistalati driverul audio si sa-l instalati din nou driverul audio.....sau puteti incerca si cu alt driver audio.... Dar am uitat ceva,daca ii montati un set de boxe normale,tot asa se aude.... ? O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta ! da colegu daca windosu este plin de viusi degeaba instalezi driver de sunet ca no sa se auda niciodata de asta iam dat solutia sa inbstaleze tot sistemu ca eu ma ocup si cu probleme de astea si stiu ce spun si sa stearga tot ce este pe hard si format din nou de la mine numai bine Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) salut prieteni. am nevoie de o schema electronica a unui laptop gateway tablet pc edition model m275. ma poate ajuta careva dintre voi? multumesc mult. aveti mai jos o poza cu el ca idee. am partea audio cu probleme din cauza unei mufe intruduse incorect a intrat in stop driverul exista si am facut o reinstalare a driverului si nu reuseste sa functioneza. eu as zice ca initiatorul topicului sa detalieze ce a vrut sa spuna cu "mufa introdusa incorect"...adica cum? ce fel de mufa?audio(jack)? Editat Noiembrie 15, 2014 de elmar Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Probabil mufa e din aia cu mai multe contacte ce decupleaza difuzarele interne si/sau ceva de genul; solutia e inlocuirea mufei sau placa de sunet pe USB (se gasesc chinezesti la 5 lei bucata, merg destul de bine daca nu ai pretentii prea mari, bineinteles adio sunet pe difuzoarele interne in acest caz) Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Atunci sant sanse mari sa fie defect.....hardware; nicidecum .....software!!!Prin aceea mufa ,probabil s-a facut scurt undeva!! in cazul asta cum pot remedia asta? multumesc Da,ar mai fi o idee mica sa incercati sa-i denzistalati driverul audio si sa-l instalati din nou driverul audio.....sau puteti incerca si cu alt driver audio.... Dar am uitat ceva,daca ii montati un set de boxe normale,tot asa se aude.... ? V-am trimes eu niste scheme pe adresa dvs de e-mail...sper ca sa va ajute.....Aici nu am cum sa le pun aceste scheme pentru ca sunt destul de mari ca dimensiune...adica una are 12 mb.....alta are 5 mb.....si asa mai departe.... O seara minunata va doresc !!! Doamne ajuta ! multumesc florin. indiferent daca iii bag boxe tot asa se aude Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 ti-am raspuns cum se remediaza problema hardware.........cu placa sunet usb externa. Link spre comentariu
Vizitator George Maky Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 da colegu daca windosu este plin de viusi degeaba instalezi driver de sunet ca no sa se auda niciodata de asta iam dat solutia sa inbstaleze tot sistemu ca eu ma ocup si cu probleme de astea si stiu ce spun si sa stearga tot ce este pe hard si format din nou de la mine numai bine multumesc stimate coleg insa eu nu am cum sa am virus asa cum spui din doua motive. am antivirus cu licenta la zi si inca ceva systemul este facut sa nu poata primi fisiere gen malware sau de alta natura. multumesc de sfat dar vaga treaba cu virusul in windows si bafta la ce stii sa faci la un system windows. succes eu as zice ca initiatorul topicului sa detalieze ce a vrut sa spuna cu "mufa introdusa incorect"...adica cum? ce fel de mufa?audio(jack)? stimate coleg tin sa mentionez ca exact nu stiu ce sa putut intampla pentru ca timp de o saptamana laptopul nu a fost in posesia mea si la trei zile am primit telefon de la amica la care a ramas si mia spus ca u se ai aude nimic in difuzoarele lui si nici in casti, am intrebat-o ce a facut si mia spus ca a incercat sa bage castile in el si spre surpriderea mea sambata cand am fost acolo am observat ca si mufa de microfon si cea audio erau fortate cel putin cea de microfon sa spart a iesit bucatele din ia. am intrebat-o ce fel de mufa a avut la casti si intradevar este un jack stereo care eu folosesc des asa ceva insa nu stiu cum a putut sa sparga o mufa cu un jack de 3,5mm la casti si la fel si jack-ul audio si cel de microfon sunt de 3,5mm. nu am idee ce pot sa ii fac insa ceva vag se aude atunci cand este pe gom player si este dat la maxim. se aude cu ceva distorsiuni in boxele lui pe casti deloc pntru ca am schimbat mufele si tot nimic tot asa doar pe gom player si la maxim, pe winamp deloc nici la maxim nici la minim. multumesc si cred ca acum cat de cat am fost inteles. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 atunci vezi ca pe iesirile care vin la mufe de la iceul de sunet sint puse niste sigurante eu asa am gasit la un laptop sau bobine si poate sint intrerupte pentru ca sa facut scurt in mufa sau poate fi si iceul dus daca acestea sigurante sau bobine sint in regula Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 20, 2014 Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 e deajuns ca mufa jack mama ,din leptop sa nu faca contact cum trebuie si sa lipseasca sunetul,prin aceasta mufa se taie sunetul spre difuzoare cand bagi casti,este un fel de contact mecanic intern in acesta mufa ,care daca a fost fortata e posibil sa nu mai lucreze aceste contacte,se poate sari aceasta mufa jack sau schimba,daca totul e ok cu acesta mufa si conectarea difuzoarelor,si aveti vin7 instalat ,incercati un system restore cu data cand totul era ok cu pc-ul,nu stiu ce leptop aveti dar sant unele ce au si potentiometru lateral de volum,poate este dat pe minim,sant multe ce trebuiesc scoase din discutie inainte de a da vina pe circuitul de sunet de pe placa de baza,daca aveti un hdd de rezerva nu strica sa incercati un alt vindows,un live cd ,dar inainte de toate asigurativa ca driverul este prezent in device meneger,si accesati si biosul dati un load default .success Link spre comentariu
maky_geo Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2014 e deajuns ca mufa jack mama ,din leptop sa nu faca contact cum trebuie si sa lipseasca sunetul,prin aceasta mufa se taie sunetul spre difuzoare cand bagi casti,este un fel de contact mecanic intern in acesta mufa ,care daca a fost fortata e posibil sa nu mai lucreze aceste contacte,se poate sari aceasta mufa jack sau schimba,daca totul e ok cu acesta mufa si conectarea difuzoarelor,si aveti vin7 instalat ,incercati un system restore cu data cand totul era ok cu pc-ul,nu stiu ce leptop aveti dar sant unele ce au si potentiometru lateral de volum,poate este dat pe minim,sant multe ce trebuiesc scoase din discutie inainte de a da vina pe circuitul de sunet de pe placa de baza,daca aveti un hdd de rezerva nu strica sa incercati un alt vindows,un live cd ,dar inainte de toate asigurativa ca driverul este prezent in device meneger,si accesati si biosul dati un load default .success salut stimate prieten. tin sa mentionez ca nu am instalat systemul de operare win7 pentru ca nu imi place deloc. insa da in mufa a fost ceva fortata cu un jack acum nu inteleg de care ca lamelele din mufa au fost pur si simplu apropiate de peretii mufei se aude ceva dar vag si asta doar cand il dau la maxim seaude cu ceva distorsiuni si se pot auzi doar pe difuzoarele lui nu si in casti.incerc sa atasez cateva poze cu el sa vezi despre ce este vorba. este un tablet pc gateway model 275. acesta este gateway model 275 despre care va spuneam problema cu partea audio. este un model fara potentiometrii asa cum specifcau uni colegi pe aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum