ALEKS Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Schema o stiti cu siguranta, este cea din AKKORD 201 stereo. Nu e nimic nou (1970). Modulele tot de acolo provin. Eu le-am dezmembrat de piesele sovietice, am curatat placile cu alcool izopropilic si am plantat alte piese. Am pus chiar si condensatori cu stiroflex pe unde am crezut de cuviinta. Am montat si conectori molex pe unde s-a putut pentru a scapa de lipirea multitudinii de sarme de la potentiometri si nu numai. Suna bine, putere suficienta pentru auditii de seara in surdina. Controalele de bass si inalte functioneaza intr-un mod placut urechii. Tranzistorii sunt: a) KT315G (trebuia sa fie unul cu siliciu, studiez cu ce l-as putea inlocui din cei cu germaniu) b) MP25A c) MP37A d) P213B Cand am sa am timp am sa-l montez in carcasa din lemn pe care am reconditionat-o cum m-am priceput mai bine. Urmeaza sa confectionez un capac din metal sau din lemn pentru partea de deasupra a carcasei dupa care pot sa-l folosesc la auditii diverse. Varianta initiala: Varianta finala: ALEKS Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 super excelent bine lucrat. Link spre comentariu
Letcon Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Impecabil arata,bravo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum